Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség: Faltörő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3871)

Remedy 10-29-2009 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226856)
Egy orknál a tábornok személyiség +10%-ot jelenthet.

Az lenne az igazi, ha olyan megoldások születnének, amik VÁLASZTÁSI lehetőséget ajánlanak, nem egyértelmű cserét. Miért választaná bárki is a tábornokot a +10% haderejével, ha van egy másik személyiség, ami ennél többet ad?

Persze a 10% se nyerő szám ilyen szempontból, mert akkor lenne két teljesen egyforma személyiségünk, amit egyedül a többszemélyislgű országok tudnak kihasználni, mintha ugyanazt felvennék kétszer. A többszemélyiségű országok ilyen jellegű erősítése sem biztos, hogy jó ötlet.

Na most akkor kepzeld el az eredetileg javasolt 25, vagy 15%-ot.

Az a baj, hogy Serg csak Aban es betonelfekben gondolkodik, ork fejjel... :)

Esetleg egy 5% tamadoero novekedes? Az annyira nem durva, de megis szamit, sokadik szemelyisegnek idealis... :)

Orknal gyengebb a tabornok szemnel, de minden mas fajnal erosebb.

Serg 10-29-2009 15:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226873)
Na most akkor kepzeld el az eredetileg javasolt 25, vagy 15%-ot.

Az a baj, hogy Serg csak Aban es betonelfekben gondolkodik, ork fejjel... :)

Esetleg egy 5% tamadoero novekedes? Az annyira nem durva, de megis szamit, sokadik szemelyisegnek idealis... :)

Orknal gyengebb a tabornok szemnel, de minden mas fajnal erosebb.

Mennyi gondolatolvasó:D
Maradjunk abban hogy egyéniben meg tudom oldani a mostani lehetőségekkel,de klánban még orkal sincs esélyed.Eddig az volt az általános vélemény hogy ne legyen beüthetetlen ország most meg legyen?Úgy látszik változnak a szempontok:D
5% mint halottnak a csók semmivel nem vagy előrébb a 10% a minimum

Ati 10-29-2009 15:19

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226869)
600.000 regisztrált országból 322 db 3 szemes ori van szerinted valós a veszély hogy összepakolják a hadis személyiségeket és átgázolnak mindenkin?

A "kék" országoktól való félelem a legtöbb esetben alaptalan (nem ebbe a témába tartozik, hogy milyen alap kérdésekkel találkozom időnként 4-5 személyiségű országoktól), de ettől még a pszichológiai hatása sokakat elrettent.

Lehet, hogy iszonyú bénán játszik egy többszemélyiségű ország, de ha egy mégbénább játékost legyőz, akkor egészen biztosan nem az fordul meg a mégbénább játékos fejében, hogy ő játszik nagyon rosszul, hanem az, hogy a többszemélyiség előnye... És ha valóban van is ilyen előny, ami behozhatatlan mások által, az most így elsőre nekem nem tetszik.

Nagy marhaságot mondok, de ha már az elfek ellen akarod ezt kiélezni, és ha már az a neve, hogy faltörő, akkor miért nem az őrtornyok ellen hat, például sikeres támadásokkor a szokásosnál több őrtorony pusztul, vagy talán még ez sem, hanem a pusztulási arány az őrtörnyok felé tolódik el, de ugyanaz az arány marad, mint másnál, hogy ne legyen über-személyiség.

Remedy 10-29-2009 15:23

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 226875)
Mennyi gondolatolvasó:D
Maradjunk abban hogy egyéniben meg tudom oldani a mostani lehetőségekkel,de klánban még orkal sincs esélyed.Eddig az volt az általános vélemény hogy ne legyen beüthetetlen ország most meg legyen?Úgy látszik változnak a szempontok:D
5% mint halottnak a csók semmivel nem vagy előrébb a 10% a minimum

De. Epp 5%-al vagy elorebb. :)

Remedy 10-29-2009 15:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226876)
A "kék" országoktól való félelem a legtöbb esetben alaptalan (nem ebbe a témába tartozik, hogy milyen alap kérdésekkel találkozom időnként 4-5 személyiségű országoktól), de ettől még a pszichológiai hatása sokakat elrettent.

Lehet, hogy iszonyú bénán játszik egy többszemélyiségű ország, de ha egy mégbénább játékost legyőz, akkor egészen biztosan nem az fordul meg a mégbénább játékos fejében, hogy ő játszik nagyon rosszul, hanem az, hogy a többszemélyiség előnye... És ha valóban van is ilyen előny, ami behozhatatlan mások által, az most így elsőre nekem nem tetszik.

Nagy marhaságot mondok, de ha már az elfek ellen akarod ezt kiélezni, és ha már az a neve, hogy faltörő, akkor miért nem az őrtornyok ellen hat, például sikeres támadásokkor a szokásosnál több őrtorony pusztul, vagy talán még ez sem, hanem a pusztulási arány az őrtörnyok felé tolódik el, de ugyanaz az arány marad, mint másnál, hogy ne legyen über-személyiség.

Az 5% tamadoero novekedes nem jatszik? Akar kulon szemelyisegkent, ezen kivul, ha ez ilyen iranyban tolodik... :)

(Bar ennek a pusztulasos dolognak nem latom ertelmet..) :)

Serg 10-29-2009 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226876)

Azt mondanám ennek tényleg semmi értelme nem lenne nem a tornyait akarom elpusztítani hanem a földjét megszerezni:D
A faltörő lehet nem túl szerencsés névválasztás,de gondoltam előbb legyen a tartalom kitalálva aztán lehet neki jobb név is.
A javaslat lényege azért is volt a full kitámadáshoz kötve hogy esélyt adjunk a megtámadottnak és úgy mindjárt nem lenne über-személyiség.

Remedy 10-29-2009 15:38

Temahoz kapcsolodoan, meg az jutott eszembe, hogy ha csinalunk egy barmilyen olyan szemelyiseget, ami hat a tamadoerore, akkor szerintem a parjat is meg kellene csinalni, ami a vedoerore hat, hogy ne boroljun nagyon az egyensuly. (lasd ork-elf, stb...)

Ati 10-29-2009 15:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 226888)
Temahoz kapcsolodoan, meg az jutott eszembe, hogy ha csinalunk egy barmilyen olyan szemelyiseget, ami hat a tamadoerore, akkor szerintem a parjat is meg kellene csinalni, ami a vedoerore hat, hogy ne boroljun nagyon az egyensuly. (lasd ork-elf, stb...)

Innentől kezdve pedig használhatatlan, mert ugyanúgy nem fogod tudni beütni a bevédett elfeket, ha nincs elég sereged, hiába választod az überhadi személyiséget.

Nekem az a bajom ezzel, hogy nem egyedi. Olyan pluszt ad, amit már fajjal is, és 2 létező személyiséggel is ki lehet használni. Most e mellé a három mellé lenne egy negyedik, ami tök ugyanazt adja.

Dus 10-29-2009 17:01

Olvasgatva a témát, én mondó vagyok, hogy szerintem az alapötlet, hogy full kitámadásra járjon bónusz, az jó. Viszont full kitámadásnál akkora a sereg, hogy arra elég a 10% is, max. 15%.

És ez még esetleg az elfeket is ösztönözhetné lejjebbi szinteken az ütésre, mert ugye ott a fantomsereg, így simán be lehet kockáztatni egy full sereges támadást...

Szerintem a 10% jó, de full sereges támadásnál kapja csak meg. (és persze, így nem első személyiségnek jó).

Serg 10-29-2009 17:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226892)
Innentől kezdve pedig használhatatlan, mert ugyanúgy nem fogod tudni beütni a bevédett elfeket, ha nincs elég sereged, hiába választod az überhadi személyiséget.

Nekem az a bajom ezzel, hogy nem egyedi. Olyan pluszt ad, amit már fajjal is, és 2 létező személyiséggel is ki lehet használni. Most e mellé a három mellé lenne egy negyedik, ami tök ugyanazt adja.

Ha csakis kitámadásra kapod, akkor egyedi mellesleg a betonelfekhez a most meglévő kevés ezt tudjuk, egyedi mert a klántámadáshoz is kapod ami nem mondható el a tábornokról és a harcosról

All times are GMT +1. The time now is 09:38.