Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: Kereskedő #2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3870)

Remedy 10-30-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by none (Post 227096)
ehhez nem kell a piacra lépnie, azaz nem vesz le 1 alkalmat se?
vagy ha már nem léphetek piacra, akkor is megoldható lenne?

Ez jogos! Lehet bele kellene gondolni, hogy levonjon-e egy piacot...

Von 10-30-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227093)
Mindez cserébe azért, hogy se hadi bónsza nincs, sem smemi más bónusza nincs.

Ne csak önmagában nézzük, hogy ez mire jó, hanem úgy is, hogy más bónusz elől elvesz egy helyet.

Persze, én csak arra akartam figyelmet irányítani, hogy így is lehetne használni, de azt nem mondtam, hogy ez jó vagy rossz lenne :)

Ati 10-30-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by none (Post 227096)
ehhez nem kell a piacra lépnie, azaz nem vesz le 1 alkalmat se?
vagy ha már nem léphetek piacra, akkor is megoldható lenne?

Ez jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam. Szerintem egy köztes megoldás az igazi: MOST el kell menned a piacra megmondani, hogy tartsák még ott az árut, ezért MOST nyitva kell lennie a piacnak, amikor megnyomod a gombot. Ha már nincs több piacod, akkor nem hosszabbíthatsz.

Tsobi 10-30-2009 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227107)
Ez jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam. Szerintem egy köztes megoldás az igazi: MOST el kell menned a piacra megmondani, hogy tartsák még ott az árut, ezért MOST nyitva kell lennie a piacnak, amikor megnyomod a gombot. Ha már nincs több piacod, akkor nem hosszabbíthatsz.

Magyarán nem kerül piaclalépésbe,de ha nincs több belőle,akkor nem hosszabbíthatod meg?

Ati 10-30-2009 12:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227110)
Magyarán nem kerül piaclalépésbe,de ha nincs több belőle,akkor nem hosszabbíthatod meg?

Nyitott piac kell a hosszabbításhoz. Tehát kerül piacbelépőbe, de ha épp nyitva van (3 órával a visszaérkezés előtt valamikor), akkor azt használhatod.

Tsobi 10-30-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227112)
Nyitott piac kell a hosszabbításhoz. Tehát kerül piacbelépőbe, de ha épp nyitva van (3 órával a visszaérkezés előtt valamikor), akkor azt használhatod.

Ebben a formában már támogatható :)

richardka 10-30-2009 18:44

kezd tetszeni az ötlet:D

mivel a hod stratégiai játék ha jol tudom (remélem jol tudom:D),

1 piacot levesz
hetente mondjuk 4x hosszabithatsz összesen, mindegy mit

tehát agyalni kénne ezerrel hetente hogy most melyikre használjam el a 4 lehetöséget

egy kis agyteszt lehetne, ugyis már a helytartó szinte már helyettünk megnyomja a játék megnyerési gombot

Ati 10-30-2009 19:12

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 227153)
tehát agyalni kénne ezerrel hetente hogy most melyikre használjam el a 4 lehetöséget

Mindegyikre.

Nem az a cél, hogy olyan személyiséget csináljunk, ami semmire nem jó, hanem olyat, amiért igenis megéri beáldozni azt a 7x5%-ot, vagy a körönkénti többszázezer aranyat, esetleg a többit.

Dynosaur 10-30-2009 20:19

azért ha 3 órával a lejárat előtt bármikor meghosszabítható, akkor igenis áldozhat rá az ember egy piacbelépést... főleg, ha még +1 belépést is kapunk mellé... :) igazából nekem ez (+1 piacbelépés) a legszimpatikusabb benne, illetve, hogy ha valaki lenyomta az árat, én meg kiraktam pár százezer valamit, akkor azt visszahívhatom...

viszont megnövelhetnénk a visszahívás számát is, majdnem annyira, mint a meghosszabításét, és ez is lehetne belépésköteles...

(valamint megfelelő reklám, tájékoztatás hiányában nem bolygatnám meg az eddigi személyiségelnevezéseket... értem ez alatt, hogy valaki belép, és azt látja, hogy nem kereskedő a személyisége, és súgót meg nem olvas, akkor Atinak nem kevés munkája lesz az erre irányuló levelek türelmes, kedves hangnemben történő megválaszolásával... én biztos kijönnék a sodromból... :D )

Andrew 11-01-2009 17:46

Amúgy a piacról visszahívós dolog nem lenne túlságosan erős dolog A-ban, főleg a nagy oriknak? Ugyan nem vagyok járatos az A-s harcmodorban, de nagy oriknál a maximális pénz folyamatos problémát jelent seregvásárláskor. Így viszont egy pénzzel teli klán egyszerre visszahívhatná az összes lovát, amivel általában nehéz lenne egyszerre föltölteni az orikat, vagy sok kajába kerülne addig etetni az összeset (amíg mindenkinek hazaér a megfelelő mennyiségű lova), és utána maradna még egy rakás pénzük védekezésre is.
Bár az is lehet, hogy kicsit felpezsdítené az A-t, ami annyira talán nem is probléma.
Szóljatok, ha valami hatalmas hülyeséget írtam :D

All times are GMT +1. The time now is 09:59.