Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szemet szemért, fogat fogért! - avagy mennyire vagyunk bosszúállók (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=384)

Szemes224 04-13-2006 08:06

Édes bosszú...

Nekem nagyon rosszul tud esni minden országom ellen irányuló támadás és ennek megfelelően nem is hagyom annyiban a dolgot. Minden lehetséges eszközt felhasználok a megtorláshoz. Csak akkor hagyom abba, ha bocsánatomért esedezik. (Egy ilyenből már jó barátság is született :) , már ezért is megérte :))

Elit 04-13-2006 20:08

Én személyszerint nem viselem jól az ellenem irányuló támadásokat!
Azt se szeretem, ha gömbözgetnek!:) (Ezért még nem ütök)
Ha látom, hogy ki lop annak vége! Addig mészárolom amíg szabizik!!!:mad:
Aki ártózik azt még jobban szeretem! Azt totálisan megsemmisítem!:p
Aki támad azt hazakisérem 2 sereggel vagy többel rombolni!:)))

Senki 04-14-2006 12:45

Quote:

Originally Posted by Elit
Aki támad azt hazakisérem 2 sereggel vagy többel rombolni!:)))

már ha beférsz és nem pattint ki mindenféle jó trükkel :D

Bogár 04-14-2006 13:04

es mit csinalnatok olyankor, ha mondjuk egy hadist 7-8 kor tavolsagbol szivatnanak? egy varis siman ratesz 20 kor szarazvihart + a tolis szovije siman gyilkolja a sereget? vagy ha egy varis-tolis ugyanolyan tavolsagbol kezdi szivatni a varis oriast?
en is csinaltam ilyesmit. erre csak fenyegeto uziket meg arto-probalkozasokat kaptam, de tobb semmi. :) es egyezzunk meg 7-8 korre sereget kuldeni eleg hulyen nez ki. :D

Bogár 04-14-2006 13:08

amugy akarmikor van kedvem a pusztihoz, meszarhoz. jelmondat: Seek & Destroy. :cool:
minel nagyobb a kar, annal jobb. :D :D

Steve 04-14-2006 15:04

Ilyen névvel nemis várunk mást;)

vonos82 04-14-2006 19:03

Még az 5-ben elverték a számat, egy két toli, hadi, vari szövi szállt hármónkra.. levertek, felgyújtottak, ártóztak, mészár+puszti, ráadásul még írták az ostoba zöldeket...

Felléptem 4-be, és megláttam felettem 4-5 körre az egyik ipsét...

Előtte MF voltam, csak azért léptem be szövibe, hogy megbosszúljam az engem ért sérelmeket...

Láttam , hogy pestises, jó előre építettem egy pár korházat, és a földön lévő országát addig ütöttem, míg valami 6 körrel került alám...

Ott volt a másik két hadis, ők folytatták... Írta, hogy miért nyírom, én meg szépen visszautaltam az ötös csopban történtekre. Most várom a válaszát.

Steve 04-14-2006 19:46

Ez már közelít az igazi bosszúhoz;)

vonos82 04-14-2006 20:19

Most majd érdekes lesz a szövijeimnek beadagolni, hogy csak a bosszú miatt léptem szövibe :D:D:D

Szívás...

(a szövi kirakása etikusan, mi?)

vonos82 04-14-2006 20:22

Ja, ezzel az orimmal hamarosan fellépek, utána hozom fel a másik orimat...

Folyt. köv...

(egyébként nem szokott nagyon érdekelni az ilyesmi, de ez a muki kihozta belőlem az állatot...)

All times are GMT +1. The time now is 02:01.