![]() |
Semmi ùj ötlet? :( Akkor beugrok én egy ùj ötlettel ;) Lehetne csinálni egy "szórakozó helyet" ahol lehetne más játék ágazatba megmérközni pld "biliárd, darts, bowling " tudom is én milyen egyszerü játekok még vannak, egy olyan "játék a játékban" -ra gondoltam :) Ott meg az elsö 3 legügyesebb játékos(karakter) neve szerepelne az adott ágazatban :)
Vélemények? |
Quote:
|
ok, nem jó ötlet :) De valami hiányzik,valami szikra, ami érdekessé tenné a játékot, és szerintem nem 2-3 játszik, több ötlet kéne, mert az ötletekböl születnének a jobbnál jobb ötletek. Várunk az ùj változásokra, irány adó lenne az ùj ötletekhez :p
|
Quote:
|
Lehetne olyan helyet létrehózni, (egyféle aréna), arra hogy felmérje egy adott karakter az erősségét. Én úgy gondolnám ezt, hogy lennének mobok erősségi sorrendben állítva (nagyon gyengétől kezdve fokozatosan erősődnének egészen a nagyon durvákig) és a karakterek próbálhatnák, hogy mit bírnak.
És lehetne valami célt is kitűzni, mondjuk a rangsorban a 20. legerőssebb mobot megőlő karakter kapjon valamit. Ez lehetne tp, pénz, valami extrás tárgy, plusz tanulás persze a mob erősségétől függően. Pl. plusz tanulást adhatna egy olyan mob, amit vagy fél óráig kell ütni. Nem kötném szinthez ezeket a csatákat, bármilyen karakter megtámadhatna akármilyen erős mobot, amit szeretne. Azért kellene sorrendben erőssődve felállítani őket, hogy mindenki tudja, hogy mennyi erőss az adott mob, vagy esetleg a nevében lehetne az erősségére utalni. Ez csak egy ötlet nagyvanalakban, sok finomításra szórulna, mire a játékban megvalósítható lenne. Várom az észrevételeket ezzel kapcsolatban. |
Én főként a régi témákat nézegettem, és megpróbálom összeszedni a sok-sok ötletet, ami volt...
Lássuk ezeket: Quote:
Quote:
- Különböző fokú kovácsolási képesség - Minél többet kovácsoltál, annál jobbat fogsz tudni következőre. Pl.: több sebzés, nagyobb találati esély, 1-2 különleges képesség, stb. - Fémből, kristályból, aranyból is, és ennek kombinációiból is lehessen kovácsolni. Kardot, kristálykardot, aranykardot. Kristály -, és aranykard különleges előnyöket adjon - Varázsitalokat is lehessen belekovácsolni a fegyverbe, így azok az adott kategóriából (zöld - életerő, stb.), adnak egy kevés pluszt a viselőnek Aztán: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ezeket szerintem érdemes lenne berakni. És mivel már van amelyik több hónapja ott áll más topicban, gondoltam így felhozom, így látja Ati is, és Ti is tudtok véleményt alkotni róla. :) |
Egész sok ötletet összeszedtél ide Dus, nekem főleg a gyűrűs tetszett, mivel ilyen tárgyak nincsenek a játékban és ezzel is nagyobb lenne a használható tárgyak listája.
A képességek között is vannak jók, nekem főleg a: kritkius ütés, csel, szelidítés jön be, de a többiben is van fantázia. |
Hali! Megkérdezném, nem lehetne vissza terelgetni a vaddisznókat meg a medvéket az erdöbe, mert ha megiszok egy foltost,a skorpiók helyett mindig bele akadok :) Pótléknak csörgökìgyók leselkednének a forró homokba :)
A második ötlet, igazán lehetne gonosz jellem az eszetlen aljas zombi,aki eszetlenül elpusztìt :) Még hozzá füzném, várjuk az ùj küldit :p |
Quote:
|
aktív varik
Hy!
Én örülnék egy olyan változtatásnak hogy a csata közben felugró ablakban láthatnám az aktív varázslatokat! HA meg lehetne oldani! Köszike |
All times are GMT +1. The time now is 00:53. |