Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Torrent (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3818)

Ati 09-30-2009 23:11

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 224257)
a release szabályok miatt, hgoy magukat ftp-én hülyére kereshessék :)

Még fizetsz is ezért, hogy aztán 96 darab file-lal kelljen szenvedned? :eek:

Hex 09-30-2009 23:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224258)
Még fizetsz is ezért, hogy aztán 96 darab file-lal kelljen szenvedned? :eek:

én nem :) ezért torrenteztem, mivel ott ingyen volt.

Ati 09-30-2009 23:13

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 224259)
én nem :) ezért torrenteztem, mivel ott ingyen volt.

Akkor vissza az eredeti kérdés: ha egyszer a torrent ingyen van, és simán tudsz 4,7 gigás iso-kat egyetlen fileként letölteni, akkor miért jó, hogy nem egyben töltöd le, hanem 96 különböző részben?

Hex 09-30-2009 23:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224260)
Akkor vissza az eredeti kérdés: ha egyszer a torrent ingyen van, és simán tudsz 4,7 gigás iso-kat egyetlen fileként letölteni, akkor miért jó, hogy nem egyben töltöd le, hanem 96 különböző részben?

mert a torrentoldalakról a torrentek 98%át nem isoban szeded le, hanem rarolt állapotban :)

amiket a scene szabályok szerint nem lehet rarolni, azok a rövid klipek és a zenék. Torrentoldalakról tradelik fel ftp-re a cumókat. Vagy fordítva.

Ati 09-30-2009 23:15

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 224261)
mert a torrentoldalakról a torrentek 98%át nem isoban szeded le, hanem rarolt állapotban :)

... ez pedig arra jó, azonkívül, hogy halálra szivat, hogy......... ? :)

Hex 09-30-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224262)

igen :) de sok csapat ha először ftp-re teszi fel és utána torrent oldalra még keresni is tud vele. Ezért van a pretime idő, ami azt méri, hogy hány perccel, órával, nappal került fel az ftp-re kerülést követően.

szerk.: viszont én mentem aludni, jó éjt :)

Ati 09-30-2009 23:23

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 224263)
igen :) de sok csapat ha először ftp-re teszi fel és utána torrent oldalra még keresni is tud vele. Ezért van a pretime idő, ami azt méri, hogy hány perccel, órával, nappal került fel az ftp-re kerülést követően.

szerk.: viszont én mentem aludni, jó éjt :)

Na jó, ez nem az én világom... :) Ha valamit lehetne egyszerűen is csinálni, nem értem miért kell agyonbonyolítani. :)

Jóéjt, megyek én is. :) Lefárasztott a District 9. Iszonyúan jó hangja van! :) Belegondolok, hogy ezt letöltöm gépre, és megnézem itt... 100%, hogy nem tetszett volna. Nem tudja azt a hangzást visszaadni, amit moziban... Házimozival is max csak akkor, ha közben a fél utca itt tüntet, hogy azonnal hagyjam ezt abba... :D

Hex 09-30-2009 23:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224266)
Na jó, ez nem az én világom... :) Ha valamit lehetne egyszerűen is csinálni, nem értem miért kell agyonbonyolítani. :)

Jóéjt, megyek én is. :) Lefárasztott a District 9. Iszonyúan jó hangja van! :) Belegondolok, hogy ezt letöltöm gépre, és megnézem itt... 100%, hogy nem tetszett volna. Nem tudja azt a hangzást visszaadni, amit moziban... Házimozival is max csak akkor, ha közben a fél utca itt tüntet, hogy azonnal hagyjam ezt abba... :D

pénz :)

*rövid*

Remedy 09-30-2009 23:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224262)

Ugyanugy egy db torrent filere kattintasz ra. Azt hiszem, ezt nem tudod. Teljesen magatol tolti le az x filet, Neked csak kicsomagolni kell es egy mozdulattal torolni. Ergo nem szivat semmit. :)

Ati 09-30-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 224267)
pénz :)

Azt se értem, hogy honnan van ebből pénz. Adott egy ember, aki inkább nem nézi meg moziban, nehogy jó minőségben lássa és hallja, hanem szenved 96 darab különböző file-lal, és ezért még fizet is? Akkor basszus menjen el mozizni helyette, és ne 96 darab file-lal szórakozzon... Miért jó ezért fizetni? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 05:33.