![]() |
Quote:
|
A mai adag, ez rövid lesz. :)
- Ha egy szövetség több tagja is megtámad, az nem jksz. :) - Ha negyedik szinten nincs sereged, valamint a tolvajok és a varázslók együttes száma is épphogy csak meghaladja a 400-at, akkor nem feltétlen jksz ám, ha ketten is megtámadnak. :) Ezt úgy hívják, hogy csoda, hogy többen nem. :) - Ha félelffel nulla darab varázslód van, akkor ne csodálkozz, ha a készültségedet állandóan nullán tartják. |
Quote:
|
Quote:
|
sorry
Máér amikor leirtam tudtam hogy megoldható:o csakhát ugye hát azt hittem az ilyen játékosnak nincs szövije, hisz akkor 4en nem tudták ezt kisakkozni...
No more off részemről |
No nézzük a mai adagot, ez nyitásnak egy aranyossal kezdődik.
Tehát NEM jksz, ha: - saját szövetségesed gömböt csinál az országodról ;) - ha egyvalaki meggömböz, és senki más hozzád se nyúl, az továbbra sem jksz - ha nem mondod meg, hogy miért gondolsz valamit jksz-nek, akkor így jártál, a bejelentéssel nem tudunk foglalkozni - ha nulla tolvajod van, akkor........ - attól, hog yvalakit mf-nek hiszem, még nem biztos, hogy az is. nézd meg, kristálygömb, vagy tolvajokkal szövetségek felmérése. - ha egyetlen egyvalaki gömbözött meg az utóbbi időben, más akció nem történt az országod ellen, akkor teljesen felesgeles azt irogatni, hogy XY 40 körről tűzgolyót küldött, mert látjuk, hogy nem igaz!!! |
Ati: én azon lepődök meg hogy meglepődök még bármi ilyenen, amikor mindig is úgy tartottam, hogy az emberi hülyeség határtalan :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma csak annyit monadnék, hogy aki még életében nem játszott a Hódítóval, vag ytudja, hogy még a lassú csoportban is szanaszét szedték, az NE a gyors csoportba jelentkezzen! A gyors csoport azoknak van, akik már ismerik a játékot, és napi közel 24 órát játszanak. Ha 3 naponta fél órára belépsz, akkor NEM a gyors csoport való neked, hanem a lassú!
|
All times are GMT +1. The time now is 14:12. |