Quote:
Originally Posted by Von
(Post 221798)
LOL, neked fogalmad sincs mikor alkalmazom őket, ezért felhozok neked egy példát:
|
Köszönöm!:D Most már értem!:D
Quote:
Tessék, itt bebizonyítottad, hogy a varis játszható, sőt sikeresen játszható, szóval semmi értelme nincs a felvetésednek, hogy a variakcióra járjon katmorál, mert mint látszik, nincs szüksége rá.
Tehát a témafelvezetés értelmetlen, le is lehet zárni.
|
Már valóban nincs sok, ezt én is írtam, kár, hogy nem olvastad el figyelmesen. .:D
Quote:
Azt sajnálom csak, hogy te nem érted meg, hogy ez nem érv.
|
Az érvem természetesen nem az a két sor volt, és nem is ugyanúgy írtam le, minek ismételjem magam, ha korábban nem voltál képes elolvasni. .
Alapvetően 3 stratégia létezik hadi, vari, toli.
A katmorál kihat KÖZVETLENÜL a hadi, vari, toli akciókra, ugyanakkor fordítva csak a hadi akció hat KÖZVETLENÜL a katmorálra.
Részletezhetném is, de azt gondoltam akik ezeket a fórumokat olvassák, már olvasnak a sorok között is és nem támadásnak fognak fel egy jószándékú ötletet, megjegyzém még egyszer, még ha nem is teljesen átgondolt.
Quote:
Visszaolvastam, minősítetted az álláspontod ellen felhozott érveket nem gondolkodásnak.
|
Miután az álláspontom ellen felhozott érvek az álláspontomat értelmetlennek. .:D
Quote:
Ez no comment, megint nem mondtam, hogy én akarom eldönteni helyetted, de ha szerinted a sima varisnak több értelme van mint a hadivarisnak, akkor legyen neked, sok sikert :D
|
:D Hát én csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy egy békésen fedezgető MF óriás varis íjakkal tovább juthat, mint egy hadi-vari óriás MF, de biztosan ebben is tévedtem, ismételten sajnálom. .:D
|