![]() |
Ha idod van akkor minden megoldható :)
|
Quote:
|
Megy az gyorsabban is, ha jól van összerakva az orid. Nekem pont fél év kellett hozzá, persze szinte mindehol tudtam tartani a 40 nap / szintet.
Az Aban sem mindenki időmilliomos :) 5.-4. szinten hadissal hamar a topba ütheted magad (értsd napok alatt), 3. szinten kicsit rázósabb de még ott is bevállik eme taktika, a 2. szinten meg beásod magad körkörös védelemre elffel és szépen felkúszol csendbe a topba maximálisan kihasználva a napi képzést :) Bár engem személy szerint nem fogott meg az A, túl sok ott már nekem a szabályt feszegető kiskapú és trükközés... Naja, ált. a becsületes harcosok halnak meg elsőnek a csatába :o |
Én röpke 4 évet voltam a 4K ban :)
De nen mértem miert jo a 40 nap /szint |
Egyetlen oka volt, szerettem volna az Aban játszani minél hamarabb, mert a forumokon állandóan csak arról áradoztak, hogy milyen jó is ott...
Term a többi orimmal már nem sietek az 5-4 szint a kedvencem, ott lehet aztén csak ficánkolni :) |
Ahogy kezdő játékoshoz illik (:) ), azzal töltöttem az elmúlt üres perceimet, hogy kidolgoztam egy lehetséges taktikát a későbbiekre. Mit szóltok ehhez? :
200 hektáron 50 ház = 2500 civil 57 barakk = 2280 katona 25 kocsma = 1000 toli 30 templom = 3000 vari 20 őrtorony 18 raktár Természetesen a szükséges élelmet a lehetőségek adta forrásokból szerezném be...:cool: |
és ez milyen faj lenne? :)
mert ha óriás, akkor kevesebb kocsma is elég lenne |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |