![]() |
Ati, mikor jutsz a jegyzeteidben a feláldozásnál a biztonsági kérdés beiktatásához? :)
Most áldoztam fel egy kézikocsit... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként igaza van Totonak hogy kellene ilyen, igen tudom, hogy pusztán emberi figyelmetlenség szüleménye ha valaki a legfontosabb dolgait feláldozza, de ez a legjobbakkal is nap mint nap megeshet. Egyszer emléxem, hogy valaki Günther gyűrűjét áldozta fel. Azt az életben nem kapja többet vissza, mert egyszer megszerezhető tárgy... |
Én is áldoztam már fel véletlenül elég fontos cuccot...
Szerintem is legyen biztonsági kérdés, minden olyan cuccnál, ami nem könnyen beszerezhető (pl a keráruknál NE, az ilyen színes napernyőnél, stb, NE, stb.) :) |
Javasolták, írjam a külsőre...
A kisfiú cuccait keresem a csatornában, a létrát megtaláltam, a kisautót nem. Segítséget kértem, hogy hol találom, azt mondták (többen is) hogy a lejárat alatt közvetlenül. Már kb 150 keresést elnyomtam azon a négyzeten, és még mindig nem találtam meg. Kérdés1: ott van a kisautó? - ha igen, miért nem találom? Kérdés2: ha nem ott van, akkro hol? :D |
Quote:
|
Ott kerestem, ahogy leérek.
250 keresést nyomtam el eddig, Ildi feltöltötte az MP-met. A létra nálam van. A kisfiú nem áll velem szóba, nem mond semmi újat. A küldetést elméletileg felvettem. (különben a létrát se tudtam volna megtalálni - gondolom) Az autót továbbra sem adja be. (már kiléptem a játékból, meg vissza, a böngészőt is újraindítottam, újratöltöttem az egész oldalt, de nem használt) utóirat: nem volt nálam egyszer sem, nem dobtam el, nem adtam el (bár gondolom külditárgyat nem is lehet), nem áldoztam fel |
És tényleg ott kereste, ahol kell, láttam...
|
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |