![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A saját tapasztalataim szerint a legtöbb dolgot meg lehet beszélni, és itt nem könyörgésről vagy bármilyen megalázkodásról beszélek, de nem is ostoba fenyegetőzésről, hanem egy értelmes és barátságos üzenetváltásról. |
Quote:
|
Ne keverd a két dolgot!
Itt nem volt semmi sunyiskodás. |
Quote:
Aztán max törlöm az orim:D |
3/I-ről van szó?
|
Quote:
|
Sejtem, hogy arról.
Nos, a szövi akiről szó van, érzésem szerint a három társam és az én szövim... Pár gondolat: -Nagy föld, nagy pénz... -Plusz pár 100 heki a lépő felé, plusz pénz -Támadni már 20+ körre is, nyugalmas éjjelek -Írod, hogy nincs kaja, nincs nyers, szerinted miért nincs és ami drága ki árulja? -Pénz, pénz, pénz a szövetségnek... -A szintet mi is ott kezdtük, ahol a többiek, nem 1700+ hekin teremtünk... -Ez játszuk a szövikkel U-tól, eddig mindig bejött, nagy a profit... Kb. ennyi a véleményem... Még annyi, hogy már gondolkoztam rajta, ha hasonló lenne a helyzetem, le tudnám szedni magam fentről, persze kell hozzá azért egy kis hozott tartalék... |
pénz,pénz,pénz...
a szabis orik meg nem érdekelnek senkit. Aztán, ha teljesen bedöglik a gyors, akkor lehet majd fórumon nyitni egy témát,hogy "jajj miért nem jönnek játszani gyorsba?" Hát többek között az ilyen hozzáállás miatt. Valóban nem gond,hogy gyűjtöd a pénzt,pénzt,pénzt,de hogy bármi áron pénzt,pénzt,pénzt akartok az már más kérdés. No sebaj tobiás :) Továbbbi jó pénz,pénz,pénz gyűjtést:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |