![]() |
Kisbér javaslata mellé állnék én is. van hadis, varis és tolis országom is, és simán bevállalnék egy ilyet... Nem lenne az, hogy csak óriással meg gnómmal menne mindenki. az 1/Aban van egyedül újra életképes más faj. addig hiába tud az ork, ha felfedezik és szétlopják... utána már csak koppanni tud. törpe is hiába jó, őt is lelopják. az elf is csak tolis lehet és az ember is. a félelf meg eleve az, azt nem kell félteni :D
|
Quote:
és mi van akkor ha pont te vagy a 3-ik? ugy ahogy elméletben lehetségesnek tartottad azt hogy 3 félelf kitekiz egy igéretesebbnek tünő orit, ugyanugy én is lehetségesnek tartom, hogy lehet tul sokszor leszek majd a 3-ik, még véletlenszerüen is. az meg nem volna jo hogy egyik térkaput a másik után nyissam és folyton egy jobb célpont után tapogatozzak, azért, mert az elöttem lévőt már valaki meglátogatta... |
Quote:
|
Van bőven tolis higy jétek el :) Nagyon népszerü a toli szerintem, varázslót sokkal kevesebbet lehet látni, de lehet h Atinak erröl is van statisztikája, kérdezzük meg :)
|
Quote:
|
Quote:
|
megjegyzi az összes toli ha törpét talál és vissza jár oda akkor viszik a rakibol is a cuccot és jön a többi toli az viszi a tekit akkor miböl is keres olyan jol a törpi ? ja és álltalában a szövik is kérik az épitöanyagot...egyébb cuccot
|
Ati, persze értelmetlenül ne adjunk autóvédelmet a tekilopás ellen. Én nem is azt mondtam. Nemhiszem, hogy ezzel ártanánk bármelyik fajnak is... Pusztán adnánk egy kis esélyt másoknak is, hogy 3 félelf ne tudjon tökéletesen lenullázni egy országot 1 óra alatt :D
Azért az jó lenne, ha a 3/G-ben pl naponta csak 1x kellene televegyem magam tekercsekkel, ne óránként :D |
Én tolis beállítottságú vagyok, de inkább együtt tudok érezni azzal, akitől a 2.-3. félelf viszi a tekiket, mint azzal a félelffel, akinek sajnos nyitni kell még 1-2 kaput, hogy áldozatot találjon.
|
Quote:
én is, de attol még valamiből meg kell élni, mert ugye az együttérzéstől nem leszek gazdagabb... :) és ha már ott tartasz hogy 2-3 félelf viszi a tekercseid akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |