Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hatodik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3458)

Padlócsempe 04-28-2009 09:53

Nekem egész sokszor írja ki azt, hogy problémás a netkapcsolat, de rögtön utána azt irja, hogy helyreállt a netkapcsolat, szakadás nem szokott előfordulni, de ezt sokszor irja.

Ati 04-28-2009 10:25

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 209610)
Nekem egész sokszor írja ki azt, hogy problémás a netkapcsolat, de rögtön utána azt irja, hogy helyreállt a netkapcsolat, szakadás nem szokott előfordulni, de ezt sokszor irja.

De nem dobott még ki. Helyes. Köszi. Más? Gee, Te említetted, hogy meg tudod ismételni. Most mi a helyzet ezzel? Én reggel próbálkoztam a "szokásos" indításkor kidobatással, de kivételesen nem dobott ki.

Ati 04-28-2009 10:50

FRISSÍTÉS!

Ami változott:

1. A "Város" menüt eléred nyitott karakterlap mellett is (a karakterlap becsukódok, és látod a város menüt).
  2. Klánból kilépés után frissül a klánoldal. Meg minden klánakció után is. Remélem egységes lett mindenhol.
  3. A "posta", mint épület, ki lett szedve. Az eddig felépített postákat átrendezték szőlőprésnek. :)
  4. Elgépelés javítások.
  5. Egyéb javítások.
Ami NEM változott:
  • Nem színeztem tovább a csataeseményeket. Konkrétan a varázslatokat. Nagyon nem igényeltétek, hogy ez is színes legyen, és 2 okból hagytam: 1, ha ezt is zöldre teszem, nem látszik, hogy mi az, ami automatuikusan történt, és sebző akció volt (ellentmondás a rúgát, ütés és fellökés, amiket lehet vissza kéne színezni fehérre); 2, ha más színre teszem, akkor pedig tényleg szívrványszínű lesz a csatajelentés, és azt talán mégse kéne... Vélemények?
Ami még függőben:
  • Szakadás. Nem részletezem, az előbb írtam. :)
  • Más eseményei a csatajelentésben. Ezt se részletez, ezt is az előbb írtam.
A klánháborúk előtt mégegy újraindítás lesz. A klánháborúk a mostani szakaszban egymás elleni harcokat fognak takarni, a városokat nem kell még feltölteni védőegységekkel.

Padlócsempe 04-28-2009 11:09

Nekem nagyon tetszik, hogy a rúgás és az ütés is zöld színű, rossz lenne, ha újra fehér lenne.
Viszont szerintem a puding próbája az evés, szóval ki lehetne próbálni 1 napra, hogy milyen, ha a varázslatok kék színűek.

csabi 04-28-2009 11:51

jó reggelt! :) tegnap hajnali 4ig próbáltam mindenfélét.. :) nagyon jó, h kb 60* volt problémás a netkapcsolatom, de egyszer sem dobott ki a rendszer, mindig megoldotta magának. :) már én is FF alól játszom, és rendessen leterheltem a gépem, igy elég sűrűn üres ablakok jelentek meg, pl a kereskedelmi poszton, iskolában, helyi menüben.

BimmBimm 04-28-2009 13:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209600)
Ezen az oldalon ezzel kapcsolatban semmi sem változott, úgyhogy marad rejtély, hogy eddig miért nem tudtatok. :(

Hozzáteszem, mind a flash-em mind a firefox-om frissült tegnap éjjel, így lehet hogy ezek valamelyik javította meg:)

Ati 04-28-2009 15:19

Már nem kell nagyon sokat várni a háborúk indításáig... :) Csak kicsit szivatom magam, közben meg éhes is vagyok... Asszem előbb eszem, mielőtt befejezem... Vagyis elkezdem... Merthogy már csak az elkezdés hiányzik. :)

Dus 04-28-2009 15:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209631)
Már nem kell nagyon sokat várni a háborúk indításáig... :) Csak kicsit szivatom magam, közben meg éhes is vagyok... Asszem előbb eszem, mielőtt befejezem... Vagyis elkezdem... Merthogy már csak az elkezdés hiányzik. :)

Fú, addig felhúzom körbe a falat :D

Ati 04-28-2009 15:21

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209632)
Fú, addig felhúzom körbe a falat :D

Hajrá!

De a tesztek alatt azért gyere elő majd onnan, hiszen most egymás legyőzése lesz a cél. :)

Dus 04-28-2009 15:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209633)
Hajrá!

De a tesztek alatt azért gyere elő majd onnan, hiszen most egymás legyőzése lesz a cél. :)

Persze :)
Már olyan helyre van fal, hogy el tudok bújni, csak még körbe azért kell 1 :)

All times are GMT +1. The time now is 01:13.