![]() |
Nekem egész sokszor írja ki azt, hogy problémás a netkapcsolat, de rögtön utána azt irja, hogy helyreállt a netkapcsolat, szakadás nem szokott előfordulni, de ezt sokszor irja.
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Nekem nagyon tetszik, hogy a rúgás és az ütés is zöld színű, rossz lenne, ha újra fehér lenne.
Viszont szerintem a puding próbája az evés, szóval ki lehetne próbálni 1 napra, hogy milyen, ha a varázslatok kék színűek. |
jó reggelt! :) tegnap hajnali 4ig próbáltam mindenfélét.. :) nagyon jó, h kb 60* volt problémás a netkapcsolatom, de egyszer sem dobott ki a rendszer, mindig megoldotta magának. :) már én is FF alól játszom, és rendessen leterheltem a gépem, igy elég sűrűn üres ablakok jelentek meg, pl a kereskedelmi poszton, iskolában, helyi menüben.
|
Quote:
|
Már nem kell nagyon sokat várni a háborúk indításáig... :) Csak kicsit szivatom magam, közben meg éhes is vagyok... Asszem előbb eszem, mielőtt befejezem... Vagyis elkezdem... Merthogy már csak az elkezdés hiányzik. :)
|
Quote:
|
Quote:
De a tesztek alatt azért gyere elő majd onnan, hiszen most egymás legyőzése lesz a cél. :) |
Quote:
Már olyan helyre van fal, hogy el tudok bújni, csak még körbe azért kell 1 :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |