Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   6. TESZT: Klán alapok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3457)

Ati 04-27-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209545)
Ati, azért elég vicces, hogy keresztül tudok menni a falon. :)
Legyen inkább olyan kapu, ami csak klántárs és olyan kapu, amin mindenki átmehet, mert így kcisit fura szerintem :D

Szükség esetén a falakat le is kell bontani. Ha nem tudod felépítés után őket soha többet megközelíteni, akkor minden felépített fal örökéletű, ami igencsak furcsak városképeket eredményez hosszútávon.

[HTPA]GeeForce 04-27-2009 18:57

A városkapumtól balra lévő négyzeten nem tudok építeni. Azt írja ki, hogy már folyamatban van az építés, de egyik karakteremmel sem építettem oda semmit...

Nem is jelzi a helyi menüben, hogy félbe lenne ott hagyva bármi is. :( Mit rontottam el?

Ati 04-27-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209548)
A városkapumtól balra lévő négyzeten nem tudok építeni. Azt írja ki, hogy már folyamatban van az építés, de egyik karakteremmel sem építettem oda semmit...

Nem is jelzi a helyi menüben, hogy félbe lenne ott hagyva bármi is. :( Mit rontottam el?

Valamit elkezdtél ott. Toborozni például?

BimmBimm 04-27-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209547)
Szükség esetén a falakat le is kell bontani. Ha nem tudod felépítés után őket soha többet megközelíteni, akkor minden felépített fal örökéletű, ami igencsak furcsak városképeket eredményez hosszútávon.

És nem lehetne úgy csinálni mint a folyónál az ivást, ha melléálsz akkor tudod bontani?

Padlócsempe 04-27-2009 19:08

Klánt alapítani, klánba belépni, onnan kilépni, klánból kirúgni, jelentkezést visszautasítani, klánt bontani, klánba pénzt berakni, pénzzel mínuszba menni, várost alapítani probléma nélkül sikerült. A többi tesztelés alatt :)

Dus 04-27-2009 19:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209548)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209550)
Valamit elkezdtél ott. Toborozni például?

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209546)
Egy olyan helyre szerettem volna építeni, ahol még nem csináltam semmit, csak elkezdtem toborozni, de kiírja, hogy itt már folyik egy építés. Pedig nem! :)

Ezek után arréb megyek, elkezdek ott is toborozni, hogy az előző megszakadjon. Vissza megyek és máris enged építeni...

Igen, előszőr kezdett toborozni szerintem, Nekem sem működött így :)

Ati 04-27-2009 19:18

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209551)
És nem lehetne úgy csinálni mint a folyónál az ivást, ha melléálsz akkor tudod bontani?

Tényleg akkora probléma, hogy a Ti karakteretek fel tud mászni a falra, míg más klánok karakterei nem? :eek:

Dus 04-27-2009 19:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209555)
Tényleg akkora probléma, hogy a Ti karakteretek fel tud mászni a falra, míg más klánok karakterei nem? :eek:

Nem probléma, csak nagyon furcsa :D

Ati 04-27-2009 19:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209556)
Nem probléma, csak nagyon furcsa :D

Én ezt nem gondoltam ennyire kritikusnak, de ha ez a reakció, akkor ez a reakció, felírom újragondolásra a falon való átmászkálást. :)

Redback 04-27-2009 19:48

Amikor elkezdek építeni valamit, és utána visszaugrik az itt végezhető részre, akkor üres a rész, mint a tanulásnál volt régebben.

All times are GMT +1. The time now is 09:31.