Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   4. TESZT: Segítők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3447)

Ati 04-21-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208768)
más: Ati, bányába mentem két karival. Össze vannak kötve. Hex1 és Hex3.
Hex3-mal elkezdtem bányászni, majd rámentemHex1-re és rányomtam, hogy ő is bányásszon,erre kiírta, hogy már bányászok. Ez normális?

Szerintem már elkezdtél ott bányászni régebben, csak valamiért félbeszakadt (pl elmentél onnan). Most visszamentél, és automatikusan folytatta a bányászatot.

Ati 04-21-2009 19:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208782)
Ez oké, ez olyan, mint a körváltás. Akkor van, és kész.
De az egyikkel sokkal előbb kezdtem el képezni, tehát előbb kelett volna befejeződnie.
Mintha 2 külön orival 2 másik külön orira mennék ki, az egyik 2 körre van, a másik 3, és mégis egyszerre érnek haza. Ez anomália. :D

De megpróbálom reprodukálni. Lehet engem csináltak ki melóhelyen annyira, hogy 1 percre azt hiszem, hogy legalább 5.

Ha elmész közben onnan, akkor félbemarad, és cak akkor folytatódik, amikor újra visszamész ugyanarra a mezőre.

[HTPA]GeeForce 04-21-2009 19:11

Köszönöm, lehet, elmozogtam onnan..

Hex 04-21-2009 19:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208783)
Szerintem már elkezdtél ott bányászni régebben, csak valamiért félbeszakadt (pl elmentél onnan). Most visszamentél, és automatikusan folytatta a bányászatot.

ma biztos hogy nem bányásztam előtte. és a bal oldali bányában sem voltam még soha :)

Ati 04-21-2009 19:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208786)
ma biztos hogy nem bányásztam előtte. és a bal oldali bányában sem voltam még soha :)

Akkor ptóbáld megismételni. Én erre tippeltem.

Ati 04-22-2009 13:33

A segítők témát még nem zárom, mert a hajón lesz 2 új segítőfajta: matróz és kalóz.

Ezenkívül azzal kapcsolatban is jöhetnek a tapasztalatok, hoyg nem lettek-e egy kicsit túl erősek... :)

Swiss 04-23-2009 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208842)
A segítők témát még nem zárom, mert a hajón lesz 2 új segítőfajta: matróz és kalóz.

Ezenkívül azzal kapcsolatban is jöhetnek a tapasztalatok, hoyg nem lettek-e egy kicsit túl erősek... :)

Tegnap volt 5 elitem és a maradék pedig sima munkás volt mindhárom karakternél, sajnos elvesztettem a hajómat, így harcoltam, hogy kipurcanva a halál labirintusból kezdve keveredjek ki a szigetről.

Csak zsoldosokat támadtam és meg kell, hogy mondjam semmit nem varázsoltam vagy egyéb durva saját akciókat nem végeztem, a segítők pedig állták a sarat, kilenc elittel a jelenlegi mezőnyben (mobok terén) hatalmasat aprítasz.

Azt gondolom, hogy ilyen ellenségekhez képest túl erősek a segítők.

Dus 04-23-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 209043)
Tegnap volt 5 elitem és a maradék pedig sima munkás volt mindhárom karakternél, sajnos elvesztettem a hajómat, így harcoltam, hogy kipurcanva a halál labirintusból kezdve keveredjek ki a szigetről.

Csak zsoldosokat támadtam és meg kell, hogy mondjam semmit nem varázsoltam vagy egyéb durva saját akciókat nem végeztem, a segítők pedig állták a sarat, kilenc elittel a jelenlegi mezőnyben (mobok terén) hatalmasat aprítasz.

Azt gondolom, hogy ilyen ellenségekhez képest túl erősek a segítők.

Szrintem meg:
81 perc míg 9 mumkást össze toborzol
Ezután ha van kardod és pajzsod, amiből legalább 2 óra szerezni 9 darabot, akkor tudsz katonát képezni, 9 darabot, ami még 81 perc...
Ekkor tudod őket elitté képezni ami további 81 perc...

Összesen ~ 6 óra!
Nagyjából percenként lehet 100 tp-t összeszedni, ha intenzíven harcolsz egy jó karival.
6 óra alatt ez 36 000 tp...Nos, nem hiszem, hogy ha ennyi időt rászánsz -főleg, hogy el sem mozdulhatsz, és hihetetlenül unalmas- , akkor ne járna hogy baromi erősek legyenek ;)

Swiss 04-23-2009 19:12

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209057)
Szrintem meg:
81 perc míg 9 mumkást össze toborzol
Ezután ha van kardod és pajzsod, amiből legalább 2 óra szerezni 9 darabot, akkor tudsz katonát képezni, 9 darabot, ami még 81 perc...
Ekkor tudod őket elitté képezni ami további 81 perc...

Összesen ~ 6 óra!
Nagyjából percenként lehet 100 tp-t összeszedni, ha intenzíven harcolsz egy jó karival.
6 óra alatt ez 36 000 tp...Nos, nem hiszem, hogy ha ennyi időt rászánsz -főleg, hogy el sem mozdulhatsz, és hihetetlenül unalmas- , akkor ne járna hogy baromi erősek legyenek ;)

Nagyon kisarkítod Dus!

Mire megvan a fegyver, megvannak a munkások mivel lehet párhuzamosan is

toborozni, a katonaképzés és az elitképzés dettó.

Dus 04-23-2009 19:31

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 209062)
Nagyon kisarkítod Dus!

Mire megvan a fegyver, megvannak a munkások mivel lehet párhuzamosan is

toborozni, a katonaképzés és az elitképzés dettó.

Höhh, ezt nem is tudtam :D

All times are GMT +1. The time now is 05:00.