Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

Láma 03-22-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Phoenix
azt toom hogy a kezdők ellen nem dicsőség, olyankot nem is szeretünk piszkálni, akinek nincs esélye, met abban mi az élvezet?? :)

szted egy három fős szövinek, köztük egy orkkal lehet bármiféle esélye bárhol?:)

Phoenix 03-22-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by Alba
A nyero szövifelállás elég érdekes dolog.En is a hadisra szavaztam, de nem biztos hogy ez a legjobb.
Én a szövimmel 2 csoportot jatszottunk vegig 4 varis gnommal....Eleg erdekes volt...Siman vertuk egymas utan a szöviket.Lerangettünk a hadisokat.Ill keszultseget vitzunk attol akinek tolija volt.De ebbe a felallasba jol befer meg 1 ember is ....
Vagy gnom helyett orias is.Ja es hadisunk 1 se volt...

ez a felállás sem hülyeség :) tetszik, bár azért a gnóm nem sokat tud tolizni, és ha nem figyeltek időben akkor felgyújtanak titeket :)

Phoenix 03-22-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Láma
szted egy három fős szövinek, köztük egy orkkal lehet bármiféle esélye bárhol?:)

ezt tőlük kérdezd meg...ők kezdték az egészet hogy a másik tolisomnak lenyírták kb 2k toliját :) erre még jó hogy felnézünk és 3vs4 nem nagyon zörget, de alapvetöen nem szeretem az ilyen egyenlőtlen felállást

Láma 03-22-2006 11:49

Quote:

ezt tőlük kérdezd meg...ők kezdték az egészet hogy a másik tolisomnak lenyírták kb 2k toliját :) erre még jó hogy felnézünk és 3vs4 nem nagyon zörget, de alapvetöen nem szeretem az ilyen egyenlőtlen felállást

pedig a példák arra jók, hogy egy alapvető esetet bemutass:) azért gondolom, hogy tekiztétek előtte azt a szerencsétlen orkot, csak úgy nem kezdenek el tolit ölni valakinél, főleg ha tolisuk sincs:P ha meg igen, akkor megérdemlik...

Alba 03-22-2006 11:55

Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani...

Phoenix 03-22-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Alba
Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani...

sajna ezt toom hogy kis hekin nem lehet :( eléggé sajnálom is

King 03-22-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by Láma
teljesen lényegtelen, téma lezárva. itt.

köszöntem. ezt valóban máshol kéne tárgyalni. keress meg zöldben a játékon belül. szeretem tisztázni a dolgokat. még, ha nem is érdekel. mindenkinek kell egy esély, nem? :)

King 03-22-2006 15:38

Quote:

sajna ezt toom hogy kis hekin nem lehet :( eléggé sajnálom is

visszakanyarodva: mi most 2 hadi, 1 vari, 1 tolival nyomjuk.
de kiwi lennék a 4 hadi megoldásra is... talán egyszer. :)
kis hekin még a rengésnek sincs sok értelme, a piac olcsó, meg mindenki termel. aki nem, az már tudja a dörgést, és tud miből venni nyerset, vagy lopni... :)
gyilkolni sem érdemes kis hekin.
a 2.csopiig meg egy óriás babrálásának megint nincs értelme. (kivéve a rengést, ott már hatásosabb, mint lejjebb) :)

director 03-22-2006 15:42

"legjobb"

gondolkoztam, hogy mire szavazzak, mert már játszottam sokféleképpen, de soha nem éreztem azt, hogy ez a felállás jobb/rosszabb lenne, mint a eddigiek. a lényeg, hogy alkalmazkodni tudj a körülményekhez. persze, azért 4 hullás szövit nem játszanék, meg mittudomén:)

ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni:)

King 03-22-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by director
ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni

lehetett volna részletezni ez tény. :) a másik fele - nem fért volna el. :) :)
legjobb? 4 tolis is ütős lehet, de nem óriásokkal szemben. így a nagy átlagot véve gondolkoztam a szavazás kérdésein.
bármelyik jó választás lehet, csak ti legyetek gyorsabbak, ne az ellenfél. :)

All times are GMT +1. The time now is 20:03.