![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felgyujtani alacsony hektáron meg nem lehet...
Es 3man hamarabb lerengetjuk mint hogy begyujtani...Vagy levisszuk a kszulijet es nem fog gyujtani... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
visszakanyarodva: mi most 2 hadi, 1 vari, 1 tolival nyomjuk. de kiwi lennék a 4 hadi megoldásra is... talán egyszer. :) kis hekin még a rengésnek sincs sok értelme, a piac olcsó, meg mindenki termel. aki nem, az már tudja a dörgést, és tud miből venni nyerset, vagy lopni... :) gyilkolni sem érdemes kis hekin. a 2.csopiig meg egy óriás babrálásának megint nincs értelme. (kivéve a rengést, ott már hatásosabb, mint lejjebb) :) |
"legjobb"
gondolkoztam, hogy mire szavazzak, mert már játszottam sokféleképpen, de soha nem éreztem azt, hogy ez a felállás jobb/rosszabb lenne, mint a eddigiek. a lényeg, hogy alkalmazkodni tudj a körülményekhez. persze, azért 4 hullás szövit nem játszanék, meg mittudomén:) ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni:) |
Quote:
legjobb? 4 tolis is ütős lehet, de nem óriásokkal szemben. így a nagy átlagot véve gondolkoztam a szavazás kérdésein. bármelyik jó választás lehet, csak ti legyetek gyorsabbak, ne az ellenfél. :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:03. |