![]() |
A játék célja, hogy szórakozz.
|
Yuki Onnát hányszor kell földbe döngölni? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezek kemény idők, nemes Szamuráj! Nem sokkal ezelőtt a falusiaknak még volt jutte. De ezek az értékes tárgyak tolvaj kezekbe kerültek. Menj el egy Expedícióra és hozd vissza jutte. Meg leszel jutalmazva a bátor tetteidért!
Ezt a feladatot hol lehet teljesíteni? Tolvaj kezébe kerültek,megnéztem a Tolvajbarlangban,de semmi. Hegyekben is jártam,a medve barlangjánál is.. semmi. |
Pár dolog,hogy kit-mit hol talál:
medve: kőerdő, szent sziget, medve barlang dezertőr: kőerdő, medve barlang, ninja tábor, kikötő Yuki Onna: hegyek, szent sziget őr: szent sziget, tolvaj barlang részeg ember: kikötő tolvaj: tolvajok barlangja ninja-tanuló: ninja tábor fegyver: hegyek, köerdő (Tachi,Throwing star,Kunai) kesztyű: ninja tábor védelem: kikötő, kőerdő (Keido,Kusari) zászló: hegyek maszk: medve barlang csizma: szent sziget étel: kikötő sisak: hegyek jutte : védelem |
Kritikus találat (2)
A legrövidebb harcom :D Kb másfél mp-ig tartott :D |
Quote:
|
A(z) Xepon meg lett alázva Uzuzu által.
Xepon Név Uzuzu 0 Sebzés 297 1 Hárítás 4 297 → 0 Élet 2 → 2 Hárítás, Kritikus találat (39), Mellé, Mellé, Kritikus találat (39), Mellé, Hárítás, Mellé, Kritikus találat (48), Mellé, Kritikus találat (46), Hárítás, Kritikus találat (47), Hárítás, Mellé, Mellé, Kritikus találat (46), Hárítás, Kritikus találat (32) |
6x ütöttem épp most egymás után. Jó az a karizma! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:46. |