![]() |
Quote:
|
A téma címe alapján én is teljesen másra gondoltam. Jobbulást! De ha már megy a Hódító és a gyógytornászlány befűzése, akkor nincs akkora gond. :)
|
Jó reggelt!
Tegnap már azt mondta az orvos, hogyha a két vágás a lábán valamennyire begyógyul, akkor hétfőn, vagy kedden haza is jöhet, nem kell megvárnia a pénteket. Csak az immunrendszerétől függ. Szerintem haza jön. Erős a legjobb fej. |
Sziasztok!
Most nincsenek jó híreim. Ma kijött belőle kétszer is ami benne volt. Ez nagyon nem tetszett az orvosoknak. Kétszer vettek Tőle vért és csináltak egy EKG-t is. Trombózis gyanújával tovább vizsgálatok lesznek. |
Quote:
|
Uhh, az nem jó. :( Továbbra is jobbulást!!!
|
Quote:
Ha tegnap úgy kezdtem, akkor ma: nagyon rossz híreim vannak. tegnap este Attilát átvitték az intenzív osztályra. Trombózist kapott. 4-5 napig tartják ott és csak akkor mehet vissza gyengélkedő szobába, ha az elmúlt. Már szinte biztos, hogy jövőhét pénteken nem jöhet haza. Trombózis: a szív az artériás ereken keresztül küldi a vért, a test összes pontjába ( vérnyomás). Minden ér valamilyen mozgás hatására visszaküldi a benne lévő vért a szívbe. A sok fekvés hatására, a lábban nem történt izommozgás (lábikra izom küldi vissza a vért a szívhez), ezért a lábban elkezdett megalvadni a vér. Az alvadt vér kis vérrögöket alakított ki, amik elkezdték elzárni az ereket. Ekkor plusz nyomás keletkezik, mert a kisebb helyen is ugyan annyi vérnek kell átmennie. A vér elkezdi ezeket a szív felé "terelni" ezeket a vérrögöket. Ha eléri, akkor bele is halhat. |
Quote:
Ez finoman szólva nem jó hír. Még szerencse, hogy nem engedték haza előbb és észrevették. Jobbulást. |
Kitartás Attila, erősebb vagy bárminél!
Mielőbbi szabadulást az intenzívről! |
Ha tudták, hogy van ilyen, miért nem járhatott napi 10-20 percet?? :mad:
Attila, gyógyulj meg!...Kitartás... |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |