![]() |
Quote:
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával :) |
Quote:
egy 10-es listán kevésbbé férnek el az (5)-ös, (6)-osok. mert valószínüleg rövidesen lesznek páran, akik ezt elérik... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Utolsó kettőre szavaznék, de csak egyre lehet :)
|
Quote:
nyugodtan dobjátok az 5leteket, legfeljebb nyitok még egy szavazást kizárólagos jogon. ;) jelenleg az eddig felvetett gondolatok kerültek be, de ha jönnek a tippek, teszek róla, hogy kikerülhessen a legtöbbünk által legmefelelőbbnek tartott variáció... :D |
Sárkányok
Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...
Sárkányok: Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek. Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb. Előnyök: - a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%; - a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%; - a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég. Hátrányok: - a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell; - az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez; - a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek. Tessék, lehet szétszedni! :D Hisz elsősorban viccnek szántam. :p |
Quote:
:) nem kritizálom, mert aranyos, a hibái meg elég egyértelműek.. de a specvarija nagyon tetszik:) |
Quote:
a specvariról annyit, hogy ez majdnem megvan az elfnél alapból. én inkább troll, goblin felé húzok, ha már hadis. troll - nagyjából az óriás és az ork kereszteződése, valami értelmes specvarival... goblin - nagyjából a törpe és gnóm kereszteződése lehetne. modván kicsik, és hordába tömörülve érvényesülhetne a sok lúd disznót győz mondás. :) a varison még töröm a fejem. meg az egyedi fajon is, amelyik szakosodhatna... :) és a vita folyhat tovább... Ati hol van ilyenkor pár értelmes ötlettel? :p |
Quote:
mint ahogy valami úgyis lesz. egy voksot dobhatnál rá. :p |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |