![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Abban egyetértek Atival, hogy tényleg egyesszámban van kiírva, így EGY párbajon egy ember vegyen részt. De ez nem hiszem, hogy ellenben lenne azzal, hogy egy másik párbajra egy másik játékos menjen ugyanazzal az országgal...Mondjuk akkor írják meg, hogy ez és ez a párbaj Nekem nem számított, mert nem én játszottam...De nem értem miért kell megtiltani, hogy az ország egy másik játékossal ott legyen :)
És egy országnak nem csak egy gazdája lehet...sőt, akár egyenértékűek is lehetnek a gazdák... Ez az én szerény véleményem :o :) |
Olvasgatva az előzőeket, már kezd is a kedvem elmenni ettől a sorozattól.
Nem hiszem, hogy Harcosok, Neked szükséged lenne arra, hogy más is vigyen egy-egy fordulót. Atival teljesen egyetértek. Én a párbaj szeretete miatt indulok, nem azért, hogy első legyek. De ha így lesz, azt csak magam szeretném elérni... Remélem, erre akkor különösen oda lesz figyelve. Amúgy meg hiába lakom a családommal, ülhetne itt bárki, sokat nem érnék vele. De ha tudtok olyan családot, ahol mindenki jól párbajozik, akkor megkövetem őket... |
Én is Atival értek egyet. Egy ember egy országgal játsszon. Ha nem tud itt lenni az 5!!!! alkalom egyikén se, ami 1 fordulóba beletartozik, akkor gondolja meg, hogy van-e értelme egyáltalán játszani. Szeretném, ha Máté játszana, de csak a megengedett keretek között, csak ő játsszon a saját országával!
|
Quote:
|
Quote:
Ati, lesz vmi díjazás? De ha lesz is, ne írd meg, mi, mert akkor csak még többen keresnek majd kiskapukat... Elég sztem 20.000 VIP kör :D |
Quote:
Quote:
|
Jó nagy kupa legyen és aranyból :)
De végülis csak a "2009 legjobb Hódítós Párbajosa" cím dől el :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:28. |