![]() |
Ez viszont undorító:
BEVÁLTÓ A beváltó menüpont alatt tudod a megszerzett drágakőkészletedet beváltani, mindenféle hasznos dologra, amelyekkel előnyre tehetsz szert a játékon belül. Drágakőhöz kétféle képpen lehet hozzájutni. * Emelt díjjas sms küldésével. Ennek részleteiről a beváltó menüpont alatt tudod elolvasni. * Bányászattal. Ám drágakőlelőhelyet találni nagyon nehéz, mert ritka. Mint a teveklubban a datolyavásárlás sms-sel, amitől szuperteve lehet a tevéd... (És akkor a durva helyesírási hibákról nem is szóltam semmit...) |
Quote:
|
Quote:
Beni 103 |
Quote:
Héé, mi ez a "Beni 103", amit csak az idézetben vettem észre? :) |
Nekem ez a mondat a kedvencem:
"...az Elf az egyetlen faj, aki képes mindig diplomatikus és tisztességes maradni, bár ez még nekik sem sikerül mindig" |
Quote:
|
Quote:
|
Na nekem lett 176pontom löktem kemény 4db lovast is aztán ennyi volt:D
Túlságosan a pénzre megy rá a játék amugy jó lehetne de így nemhiszem,hogy soká fogom játszani:) Nem tudom ki az aki valóban játszik is ezzel de lenne 2 kérdésem: Ugye itt a hulla a legjobb??(én törp lettem) Tudja vlaaki pontosan mikor indult?(ma?) |
Quote:
Bár a hulla nem eszik ételt, de max 80% lehet a morálja, és oda kell figyelni rá :D Kb tegnap, tegnapelőtt indulhatott a legnagyobb pontúból kiindúlva :) |
Quote:
Ez Red-re is vonatkozik :D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |