![]() |
Quote:
Rakd ki, tudod :) |
Quote:
|
Quote:
|
Na belekezdtem én is a kockázásba,de még csak virtuálisan,mert a közeljövőben erősítőt fogok építeni és elviszi minden pénzem :)
Régebben volt 1 kockám csak olyan gyors volt az osztálytársam,hogy összetört a kezében :D |
Quote:
Rekordom:44.62 mp Legjobb átlagom:49.85 mp Kezdjenek félni mostmár az legjobb kockások, lassan megérkezem :D De hogy nem csak önfényezés legyen: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=17229 |
Quote:
Tán egyszer szülinapomra kaptam, mert mikor beharangozták, ugye a suliba is őrület lett. Nos nekem két szomszédos oldalt sikerült a mai napig kiraknom, hősiesen bevallom:-soha nem bírtam rájönni a hat oldal titkára. Annál inkább rájöttem, hogy hogyan lehet szétszedni, és (persze gyerekként) a színhelyes összerakás után a szülők felé dicsekedni...De aztán ezzel is lebuktam és visszagondolva: -értelme nem volt, csak saját magam áltattam vele. Amúgy múlt nyáron került megint a kezembe egy ilyen kocka és annak ellenére, hogy sok-sok év óta nem is foglalkoztam vele, a két oldalt simán kipakoltam. Tudom, ez csak nekem dicső dolog, de mikor már az ember az agysejtjeit napi rendszerességgel pusztítja, azért csak érdekes, hogy ez még mindig nem felejtődött el.:) |
Quote:
Itt meg tudod nézni a videókat, viszonylag könnyű forgatáskombinációkkal. én egy hét alatt tanultam meg :) Szerk:Sőt, azt mondom, hogy van hozzá még mindig eszed, 2 oldalhoz azért már kell gondolkozni egy keveset. Lehet megérne egy héten párszor 10-20 percet :) |
Quote:
|
Amúgy nekem az a bajom ezzel a kockával, hogy nincs türelmem hozzá. Már a régi időkben is csodáltam, amikor valaki a kezébe vette és hipp-hopp tekerés ide-oda és pár perc alatt stimmelt minden oldal. Akkoriban még Commodoron vagy max. XT-n "nyomtuk a köröket" és nem volt semmi instrukció vagy 3D-s lemodellezés a titok elsajátítására. Ennek ellenére már akkor is voltak tényleg olyan fanok (bár én inkább ezt az emberi agy különleges képességének tartom) akik ezzel a feladattal simán megbírkóztak.
Amúgy időközben elolvastam a wikipédiában is a kocka történetét (eddig eszembe sem jutott volna) és tényleg érdekes, hogy milyen nehézségek voltak a kezdet kezdetén... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:12. |