Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Böngészők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3288)

[HTPA]GeeForce 02-17-2009 20:58

Tényleg annyi a telefonnak, ha frissítés közben elszáll a cucc durván (pl áramszünet, stb.) haveromnak ment már így kukába a telefonja, igaz, az nem Nokia volt, hanem Sony-Ericsson vagy mi.

Redback 02-17-2009 21:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 203960)
Tényleg annyi a telefonnak, ha frissítés közben elszáll a cucc durván (pl áramszünet, stb.) haveromnak ment már így kukába a telefonja, igaz, az nem Nokia volt, hanem Sony-Ericsson vagy mi.

ez már nagyon off, de én egy firmware frissítést ezentúl csak nagykapacitású szünetmentessel végeznék, mással nem.Nekem egy dvd-romom ment így tönkre :(

Ati 02-17-2009 21:30

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203959)
A garancia papírt nézve, elvileg nem nyúlhatok bele. Ami számmora azért elég vicces.

Mit értesz az alatt, hogy "bele"? A dobozban lévő kábellel kapcsolod a gépre, és talán a dobozban lévő cd-n is rajtavan a frissítőszoftver. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos. A nokia.com-on fent van, az biztos.

Ati 02-17-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 203960)

Szervízben ezt még vissza tudják csinálni, nem kell kukába dobni, csak az már úgy nagyon macera... És ilyen esetben gyanítom, hogy nem garanciálisként kezelik. Talán ha beviszed hozzájuk, hogy frissítsék, de ilyen esettel bevallom még nem találkoztam... Nem tudom erre mit szólnának, és főleg hogy ezt garanciálisként értelmeznék-e. Végülis azért adnak ki új verziót, mert azzal megy a legjobban a telefon, és a régi esetleges hibáiut javítja, tehát akár bele is lehet magyarázni, hogy ez egy kötelező frissítés, és ha Te nem csinálhatod meg, akkor valakinek meg kell... :)

Kutyuleee 02-18-2009 07:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203964)
Szervízben ezt még vissza tudják csinálni, nem kell kukába dobni, csak az már úgy nagyon macera... És ilyen esetben gyanítom, hogy nem garanciálisként kezelik. Talán ha beviszed hozzájuk, hogy frissítsék, de ilyen esettel bevallom még nem találkoztam... Nem tudom erre mit szólnának, és főleg hogy ezt garanciálisként értelmeznék-e. Végülis azért adnak ki új verziót, mert azzal megy a legjobban a telefon, és a régi esetleges hibáiut javítja, tehát akár bele is lehet magyarázni, hogy ez egy kötelező frissítés, és ha Te nem csinálhatod meg, akkor valakinek meg kell... :)

nem olyan biztos az:) haverom nokiáját, elvitte szervízbe,hogy frissitsék, lefagyott a frissités... úgyhogy kapott egy zsír újat, mert nem tudtak vele mit kezdeni:)

Ati 02-18-2009 08:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203983)
nem olyan biztos az:) haverom nokiáját, elvitte szervízbe,hogy frissitsék, lefagyott a frissités... úgyhogy kapott egy zsír újat, mert nem tudtak vele mit kezdeni:)

Az egyszerűbb (és sok esetben olcsóbb) megoldás.

All times are GMT +1. The time now is 01:27.