![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a témához nincs hozzászólnivalótok javaslom az általános aréna topikot ennek a vitának a folytatására:)
|
Quote:
|
És most akkor térjünk vissza az eredeti témához. :) Köszönöm. :)
|
Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza:) aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia:D), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni:(
|
Quote:
DE! Mi lenne,ha a fenti (ki a legtöbb hekit üti + VIP karika) javaslat a kedvezményes felfedezés rendszerében működne. Ha ütsz 300 hekit,ok,hogy van 75 heki kedvezményed,de ha levernek Rólad sokkal többet,akkor ez mind megy a levesbe. Hümm? |
Quote:
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással... A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója) |
Quote:
Ne haragudj ne csak nagy városban és eszement fanatikusokban gondolkodj. lehet vki nem utazik 10-20km-ert,vagy ad ki pénzt arra, hogy be tudjon lépegetni arénába, ha éppen nincs otthon nete:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |