Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Mi a hobbid/párod/családtagjaid hobbija? Hogy toleráljátok egymás hóbortjait? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3266)

Hex 11-23-2008 21:39

Hobbi: fantasy könyvek olvasása minden mennyiségben. Rossz szokásom hogy 500 oldalas könyv is kb. fél napig tart, ha van időm olvasni.

régi kínai-japán szamurájos filmek.

hód :-D

Andrew 11-23-2008 22:07

A haverokkal élő-szerepjátékokra szoktunk járni, amire eleinte kicsit furcsán nézett a család :D Főleg a jelmez és kellékgyártás nem tetszik nekik... de sebaj, kint vagyunk a friss levegőn, mozgunk, és még élvezzük is ;)
Ezek mellett szeretek olvasni, úszni, biciklizni (legalább ebben nem lehet SEMMI kifogásolni valót találni :p).
(És szeretem a természettudományokat is, amire sokan furcsán tekintenek - főleg olyanok, akik vagy buták és nem értik, vagy egyszerűen nem szeretnek tanulni - és néhányan 'strébernek titulálnak, pedig nekem nem mániám a tanulás, a jegyek fikarcnyit sem érdekelnek, pusztán a körülöttem való világ megismerése és megértése hajt. Hasonló okokból érdekel a történelem is... kifejezetten hazánké, annak ellenére, hogy néhol könnyfakasztó :()

Redback 11-23-2008 22:27

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197703)
A haverokkal élő-szerepjátékokra szoktunk járni, amire eleinte kicsit furcsán nézett a család :D Főleg a jelmez és kellékgyártás nem tetszik nekik... de sebaj, kint vagyunk a friss levegőn, mozgunk, és még élvezzük is ;)
Ezek mellett szeretek olvasni, úszni, biciklizni (legalább ebben nem lehet SEMMI kifogásolni valót találni :p).
(És szeretem a természettudományokat is, amire sokan furcsán tekintenek - főleg olyanok, akik vagy buták és nem értik, vagy egyszerűen nem szeretnek tanulni - és néhányan 'strébernek titulálnak, pedig nekem nem mániám a tanulás, a jegyek fikarcnyit sem érdekelnek, pusztán a körülöttem való világ megismerése és megértése hajt. Hasonló okokból érdekel a történelem is... kifejezetten hazánké, annak ellenére, hogy néhol könnyfakasztó :()

Ezzel kb így vagyok én is.Töri nem annyira érdekel, de azért ha van egy jó történelmi film akkor megnézem.természettudományokban viszont csak az érdekességek érdekelnek.Egy biosz óra számomra uncsi, de egy különös betegségről szóló film nem.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá :)

vityu 11-23-2008 22:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 197704)
Ezzel kb így vagyok én is.Töri nem annyira érdekel, de azért ha van egy jó történelmi film akkor megnézem.természettudományokban viszont csak az érdekességek érdekelnek.Egy biosz óra számomra uncsi, de egy különös betegségről szóló film nem.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá :)

Nekem olyan fejem van a matekhoz, mint egy csigának, pedig az oviban még én voltam a legjobb! :D Mindig megdicsért az óvónéni anyukámnak, hogy milyen ügyes vagyok :D

rak_loo 11-23-2008 22:48

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197703)

Nekünk táborban volt ez jó buli :) mikor kint aludt a fél tábor a sátrakban és akkor este éjfél után játszottó jó szerepjátékokat... meg a gyilkosos amikor a mesélő izom rémítő történetet talált ki és kijelölt 1 gyilkost aki gond nélkül néha leigaázta az egész csapatot :D mint pl én 1 zseblámpával :) azóta sem tudok úgy lopaodni .

rak_loo 11-23-2008 22:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 197704)
.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá :)

Én a helyedben nem fitoktatnám :)

rak_loo 11-23-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 197664)
21-ből vagy 100-ból? Azért fontos a skála nagysága is, hogy az ember gyermeke ne érezze magát manipuláltnak! :p

40ból :) és amikor 20on van akkor már 4házzal arréb kijön a csávó az utcára... egyszer teszteltem a 40et :D és olyan bátor voltam,hogy a biztosítékot nyomtam le a rádió helyett :) majd szobába fel rádió ki hang le 4re vissza le főkapcsoló fel :)

Andrew 11-23-2008 22:55

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197706)
Nekünk táborban volt ez jó buli :) mikor kint aludt a fél tábor a sátrakban és akkor este éjfél után játszottó jó szerepjátékokat... meg a gyilkosos amikor a mesélő izom rémítő történetet talált ki és kijelölt 1 gyilkost aki gond nélkül néha leigaázta az egész csapatot :D mint pl én 1 zseblámpával :) azóta sem tudok úgy lopaodni .

És püföltétek egymást polifoam borításású dorongokkal, alias kardokkal miközben 10-15 kilós láncingekben futkároztatok? :D:D:D
Mi nem kockával és könyvvel játszunk, hanem karddal és pajzzsal, még ha azok csak replikák is :p

rak_loo 11-23-2008 22:59

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197711)
És püföltétek egymást polifoam borításású dorongokkal, alias kardokkal miközben 10-15 kilós láncingekben futkároztatok? :D:D:D
Mi nem kockával és könyvvel játszunk, hanem karddal és pajzzsal, még ha azok csak replikák is :p

:) nálunk ez nem így volt :) körben álltunk 10-20an és 1 mesélő (Hussy) kitalált 1 igen érdekes történetet majd kijelölt 1 gyilkost miközben mindenkinek le van hajtva a feje és kapuszni a fejébe húzva majd körönként megölt valakit az illető és lehetett vádolni a másikat ,de csak ésszel... ja és a legfontosabb,hogy lehetett kérdezni1et a hullától :) bár az az igazság,hogy egszer megdumáltam Hussyt és a kezembenyomta a zsebláámpát és azzal gyilkoltam :)

rak_loo 11-23-2008 23:09

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197711)

legnagyobb buli az volt mikor vaksötétben felestünk egymás sátrának a köteleiben meg kimentünk a szomszédba a rendőrség elé beszélgetni és vittem a hálózákot... :)

Remélem Red jövőre jössz te is :)

All times are GMT +1. The time now is 17:12.