Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zsarolás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=326)

Phoenix 03-13-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Senki
szóval nem éri meg zsarolni, mert tuti nincs belőle haszon ha nem ilyed be az 'áldozat' :D (vissza a topichoz... ;))

meg ha annyira zsarolni akar valaki, akkor először legyen bittos benne, hogy a zsarolt személynek mekkora a hadereje, stb, vagy esetleg ennek az érdekében nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)

Senki 03-13-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix
nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)

a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D

*Nézzél rep-et Phoenix ^^*

Phoenix 03-13-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Senki
a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D

*Nézzél rep-et Phoenix ^^*

ja monnyuk megérdemelné, de volt oylan, hogy engem is hívtak volna egy ilyenbe, de hát már megsajnáltam amikor a fél csoport rámozdult, hadisok, varisok, tolisok :D

*Senki te is majd kukk oda :p*

Szigibabe 03-13-2006 14:45

hat en meg csak kosza hireket hallottam errol a zsarolos temarol... es bar szabalyzat nem tiltja, azt mar itt es most leszogezem mindenkinek: EN NEM FIZETEK!!!! :) szoval lehet jonni probalkozni szetszedni kethonapos orimat... :D

Senki 03-13-2006 20:05

Ne is fizess! Ne hagyja magát egy játékos sem! :D

Dragi 03-13-2006 21:33

Quote:

Dragi: milyen igazad van...elég sok a zsarolós emberke, de tood jól, ha velünk összefutnak :p :D
egyébként mi is megtehettük már volna, hogy zsaroljunk, de van pénzünk, szval nem fontos ez nekünk :)

Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész

Dragi 03-13-2006 21:34

Ja és nem fizettünk :) a Csávó meggondolta magát:D *szerencséjére vagy sem??*
Ki tudja örök rejtély marad:):cool:

Phoenix 03-14-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész

csak te nem tudsz sokmindenről még ;)

Apa 03-15-2006 02:24

Quote:

csak te nem tudsz sokmindenről még ;)

sok dologrol tudok, de inkább ne feszegessüok...

Tacsiazuma 03-23-2006 23:21

A queosia-ban egy tök új orimat elkezdték rengetni fentről.. 2-9 körröl.. egy ember volt aki enyhén gyanúsnak tűnt... -10.000-es hírnév??:) ja.. akkor Te is jó ember vagy.. de vmi tök kezdő.. most szövitag.. de enyhén szólva tanítgatásra és nevelésre szorul..:-)

All times are GMT +1. The time now is 04:23.