![]() |
Lehet rosszul fogalmaztam?:confused:
Szal nem az a problémám hogy az elején fáj hanem hogy speciel az a gyakorlat. Lehet az a harmadik gyaksi is akár. Mindegy hanyagolom a scott padot amugyis állandóan elállítják:p Köszi szépen majd még ugyis sokat kérdezek:D :D |
Zima!
Én egy héten 3x szoktam vádlizni :D Nekem hati 1től nem fejlődött :mad: |
Figyelem!!!
Kéne egy olyan heti edzésterv (középhaladó szintre) ami 4-napos, Külön figyelmet forditva a láb és a mell növelésére!
Valaki tud ilyet? |
Én nem de ma pl melleztem meg lábaztam;)
|
Quote:
God, ha már középhalado vagy összekéne tudnod állitani magadnak 1 edzéstervet. mivel ismered a saját erőnlétedet, képesség határaidat, eldöntöd merre is ohajtassz ténykedni. nagy suly kevés széria, v szálkásitasszs. leülssz átgondolod mire melyik gyaksi ami neked szimpi, és összeirod.2-3 honap után lehet váltani más gyakorlatra, és akko nem áll rá annyira a szervezet 1 féle megterhelésre.PL: ha csak egykezessel karoztá , akko vedd bele 2 kezes ruddal is. szerintem. sok sikert. |
Kösz Apa :)
Csak gondoltam, hátha van valakinek egy jó ötlete... Majd összehozok valamit :D |
sok sikert hozzá :)
|
Figyuszka!
Fűrészizmot szeretnék erősiteni, és a hasam aljárol kb 2cm-s zsirréteget szeretném eltűntetni! Ötleteket kérek!
|
Quote:
45 fokos padon lábemelés... fűrész izomra pedig pulover, és zsirégetés ezerrel. esetleg az u n : fűrész gyakorlat |
Quote:
Zsirégetéstől fosok :-( Igy is már csak 85 kiló vagyok a rohadt biciglizéstől és taposástól :-( |
All times are GMT +1. The time now is 02:36. |