Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Chrome (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3230)

vityu 01-06-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235509)
3.0.195.38

:o És nekem még azt írja ki, hogy a "Google Chrome friss"

Nekem is ez van

Von 01-06-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235511)
Félig visszavonom, hogy jól megy, mert most meg nem frissül... Az előbb frissült... Mindenesetre ez a Chrome még nem 100%-os a szememben.

Én azért nem Mozillát használok, mert nálam nem tudom milyen hiba folytán a Firefox memóriahasználata elkúszik 700 Mbyte-ig is akár... Azt meg a laptopom nem szereti, meg én sem, mikor nem mozdul a rendszer egy böngésző miatt :(

Ati 01-06-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235514)
Én azért nem Mozillát használok, mert nálam nem tudom milyen hiba folytán a Firefox memóriahasználata elkúszik 700 Mbyte-ig is akár... Azt meg a laptopom nem szereti, meg én sem, mikor nem mozdul a rendszer egy böngésző miatt :(

Nekem ezt a Chrome is megcsinálja, pedig azt alapvetően csak facebook-ra, meg rss olvasásra használom. Direkt azért külön böngészőt, hogy ne omoljon össze semmi fontos ezek miatt... Mert biza nálam összeomlik... :(

Von 01-06-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 235516)
Nekem ezt a Chrome is megcsinálja, pedig azt alapvetően csak facebook-ra, meg rss olvasásra használom. Direkt azért külön böngészőt, hogy ne omoljon össze semmi fontos ezek miatt... Mert biza nálam összeomlik... :(

Csak sajnos nekem a Firefox 3 megnyitott lappal is elkúszik sokszáz mega memóriahasználatra. Nem vagy informatikus, így nem tudtam megfejteni, hogy 1 hódító, egy hódító fórum, meg egy index.hu miért is foglal mondjuk 700 megát, de azért határozottan idegesített. A Chrome-mal nálam ilyen gondok nincsenek szerencsére.

-Ricsi- 01-06-2010 22:47

Dupla post, bocsi

-Ricsi- 01-06-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235519)
Csak sajnos nekem a Firefox 3 megnyitott lappal is elkúszik sokszáz mega memóriahasználatra. Nem vagy informatikus, így nem tudtam megfejteni, hogy 1 hódító, egy hódító fórum, meg egy index.hu miért is foglal mondjuk 700 megát, de azért határozottan idegesített. A Chrome-mal nálam ilyen gondok nincsenek szerencsére.

Vélemény szerint jegyzi a lapokat (vagy a legnézettebb lapjaidat) és ezzel szép lassan telíti a memóriát.
Abból gondolom, hogy nekem mobil netem van és ha kihúzom, akkor is tudok lépkedni a nézett lapjaim között (persze nem a frissített változaton).

ui: De lehet összefüggésben van azzal is, hogy ha kifagy a gép egyéb okból, akkor a köv indításnál automatikusan az utoljára nézett lap(ok) jönnek be. Illetve kilépésnél rákérdez.

Csokibácsi 01-07-2010 16:45

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235519)

Azt hogy? Kipróbáltam, 2 ablak, mindegyikben 10 fül, azaz 20 különböző oldal teljesen változó tartalommal (flash, megazanyámkínja, stb) ... ez összesen 160MB memóriát eszik meg. És villámgyors.
Firefox 3.5.6.

Von 01-07-2010 16:48

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 235591)
Azt hogy?

Erre keresem én is a választ! :D:D

Illetve a megoldást, hogy mivel lehet megszűntetni az ekkora terhelést.

szamóka 01-07-2010 16:50

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235592)
mivel lehet megszűntetni az ekkora terhelést.

Uninstall?

Von 01-07-2010 16:51

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 235593)
Uninstall?

Ja, úgy nem zabálja a memóriát :)

All times are GMT +1. The time now is 02:54.