![]() |
:p
Quote:
egyébként én meg található vagyok nyaranta Zalacsányba ill. Oroklánba Zala megyében. De egyébként Szigetszentmiklóson lakom Bp. mellett |
Quote:
Én Gödre járok lózni és a saját lóállatom Tóalmás mellett lakik, sajnos az sem itt van a szomszédban...:( |
Lehet hogy messze van a lovam de legalább tudom hogy jó helyen van:) Szabadon vágtázhat a réten:)
És egy csepp rossz levegő se rontja a tüdejét sztem ez is előny Ott éldegélnek egy srácnál ost már 16 társával és egy csikajával:) |
Quote:
Egyébként a szomszédunknak van itt lovardája:p kb. 5 percre innen:) Csak nem olcsó meg a lovak sem épp a leg..... |
Pont az a lényeg, hogy jó helyen van, ezzel tökéletesen egyetértek.
Sajnos ritka az igazán jó lovarda, én áldom a napot, amikor megtaláltam azt a helyet, ahova ma is járok.:) |
Látott már valaki kutyát lovagolni????Nekem volt hozzá szerencsém :D:cool:
Nem semmi látvány :p |
Quote:
|
Quote:
En naon picike voltam amikor eloszor ultem lo haton, alig emlekszem...Egy lovaskocsi allt meg a hazunk elott (akkor meg falun laktunk) es apu&anyu dumcsiztak a kocsissal, en meg allitolag csak alltam es bamultam a hatalmas kancat...Erre az urge meglatta, es mondta anyameknak hogy : ha`t ez a gyerok meg ne ut lovat he? ugyhogy rogton feldobott a hatara, amit tok siman viselt a hatalmas joszag...:)) en meg elveztem a kilatast mert negy evesen meg soha nem voltam ilyen magasban... Aztan meg egyszer ultem meg lovat, szorostul, es igencsak nagy problemaim voltak, amit mat Ati kifejtett... Nem nagyon jott be...:( |
jaja biz a Sárkányok jól ülik a lovat!:)
*ha találnak méretnek megfelelőt* Mike zoostorm Egyébként Aztan meg egyszer ultem meg lovat, szorostul, es igencsak nagy problemaim voltak, amit mat Ati kifejtett... Nem nagyon jott be... ennél rosszabb is van!!!!! Tavaly ősszel kimentünk egyet terepre haveroikkal össznépi lovacskázás volt:) aztán a drága lovam egy kisebb dombon kellett felmenni és a kicsi dombon szorosan egymás mellett a fák na a drága lovam mit csinál beindul vágtába én meg a jobb térdemmel elkaptam a legvastagabb fát!Majdnem leestem a lóról a fájdalomtól az volt a szerencse hogy már nem sok volt hazáig:) de túléltem!:p sokak bánatára |
Hihi...ez jó:D
Haly, az a herélt akit lovagolok, kedvenc hobbija, hogy ügetés, vagy bármilyen jármód közben(pályán) ha talál akár egyetlen tereptárgyat(karámfa, fenyő...van egy pár:p) épp csak annyira sodródik ki, hogy az ember térdét odacsapja.Kezdőként ezzel sokszor meg is jártam.:rolleyes: Nem lehet, hogy rokonok?:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:28. |