Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hulla átalakulása Mivé is? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3208)

Remedy 10-07-2008 17:40

En nemtom honnan terjedt el ez az elf hadi ennyire mostanaban, de mindenhol ezt olvasom. Orulnek hogy ha a kezdok ezt surgosen elfelejtenek, foleg alsobb szinteken, mert csak szet lesznek szivatva, es elmegy a kedvuk a jatektol...

vityu 10-07-2008 17:52

Quote:

Originally Posted by Belseeboob (Post 193018)
RE ujbol!

Abban kérném a segitsegeteket hogy ha Elf Hadi lennek akkor milyen ország felépítést ajánlanátok 600 hekire!
varik tolik sereg megoszlása légyszíves irjatok észrevételeket!
Hektár:
Szabad terület: 0%
Ház: 20%
Barakk: 33%
Kovácsműhely: 3%
Tanya: 10%
Könyvtár: 3%
Raktár: 2%
Bányák: 0%
Őrtorony: 15%
Kocsma: 8%
Templom: 5%
Kórház: 0%
Piac: 0%
Bank: 1%

Én erre gondoltam mit szóltok?

Hát én ilyet tuti nem csinálnék. Kevés a templom. Hadinak sok a torony, kevés a barakk. Akkor már 38%barakk, és 10%torony, de az se a legjobb. Nem értem azt a 3% kovácsműhelyet sem.
ilyen éplistával szépen lassan egyre több kocsmád lesz, mert az sem fog tetszeni, hogy sokan átférnek. Akkor majd kevesebb barakkod lesz, akkor sokan fognak sereggel beférni, utána tornyot fogsz épiteni, és a végére beton leszel! Én ezt a jövőt látom ezzel az országgal!
De nem is tudom, hogy minek kérdezed meg itt az ötleteidet, mert MINDENKI az óriást ajánlotta, és mégis az elf mellett döntöttél.

komisz86 10-07-2008 17:52

Hát azt hiszem sikerült kitenyésztenek a semmire nem jó orit:o.

18% támadóbarakkal max a nagyon kezdőket tudod beütni. Ennyi kocsmával pedig pedig nem sokat ér a fajivarid, mert csak az nem mér fel akinek épp nincs kedve. És mégcsak nem is termel:o. Ja és persze rendszeres vásárló leszel Báhiánál.

Szóval szerintem döntsd el, hogy hadi szeretnél lenni vagy elf:p

[HTPA]GeeForce 10-07-2008 18:09

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 193021)
Hát azt hiszem sikerült kitenyésztenek a semmire nem jó orit:o.

18% támadóbarakkal max a nagyon kezdőket tudod beütni. Ennyi kocsmával pedig pedig nem sokat ér a fajivarid, mert csak az nem mér fel akinek épp nincs kedve. És mégcsak nem is termel:o. Ja és persze rendszeres vásárló leszel Báhiánál.

Szóval szerintem döntsd el, hogy hadi szeretnél lenni vagy elf:p

Vagy elf hadi, aminek 6-7 milliárd tartaléka van 4. szinten, 0 könyvtárral, 0 kováccsal, több kocsmával, kevesebb toronnyal, és több barakkal. :D
Vagy legyél gnóm, vagy óriás, mint azt már sokan (köztük én is) javasolták. :) Az elf hadi akkor jó, ha profin hadizol, és rengetegsok pénzed van.

komisz86 10-07-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 193029)
Az elf hadi akkor jó, ha profin hadizol, és rengetegsok pénzed van.

Akkor már tf ork tábi. Esetleg egy 1 kocsmás tf gnóm.;)

[HTPA]GeeForce 10-07-2008 18:18

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 193033)
Akkor már tf ork tábi. Esetleg egy 1 kocsmás tf gnóm.;)

Egy kezdőnek tf ori? :)

komisz86 10-07-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 193035)
Egy kezdőnek tf ori? :)

Azt arra írtam, hogy ha profin hadiznék és rengeteg sok pénzem lenne az elf akkor se jönne szóba:)

Belseeboob 10-07-2008 19:54

nahh pls. a sok poen helyett megdobhatnátok éplistával hogy ti hogy is csinálnátok ha Elf hadis ori szeretnél lenni!
Előre is köszi!

Andrew 10-07-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Belseeboob (Post 193043)
nahh pls. a sok poen helyett megdobhatnátok éplistával hogy ti hogy is csinálnátok ha Elf hadis ori szeretnél lenni!
Előre is köszi!

A faj választása gombnál véletlenül az óriásra kattintanék :rolleyes:

vityu 10-07-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by Belseeboob (Post 193043)
Előre is köszi!

Mindenki neked akar segíteni, nem igaz, hogy nem veszed észre! Csináld meg a hadis elfedet, aztán töröld, ha nem tudsz eljutni vele a Top-ba. Bár lehet, hogy egy újrázás után az óriás elvisz oda!
Csináld csak, befejeztem, nem segítek!

All times are GMT +1. The time now is 07:06.