![]() |
Quote:
|
Quote:
|
azért ha vki gondolja jöhetne ide erre a szeróra. bár kevesen vagyunk de a társaság iszonyat jófej. ez a honlapja: http://gamerwow.uw.hu/news.php és itt lehet regizni: http://87.229.106.120/gamerwow/
légyszi próbáljátok ki, azért nem megyek másikra mert itt mindenkit ismerek pont a kis társaság miatt, új szerón meg nehéz lenne ismiket szerezni... :( örülnék ha minnél több hódossal tudnék itt együtt játszani. |
úgy düntöttem létrehozom a wow belső fórumot. nem tudom mekkora érdeklődés lesz utána, de jó lenne ha minnél több wowos, nem wowos, vagy akit érdekel, vagy akinek kérdései vannak, összegyűlne itt. :) érdeklődni lehet nálam itt priviben, vagy zöldben: 517566, 532719
|
Quote:
Illetve kipróbálás szempontjából lehet, hogy jó a többtízszeres szorzó, de kár lenne megszoknod és ezt alapként kezelned. Legalábbis szerintem nem az a játék, hogy megütök két mobot, felugrok 470-es szintre, majd elindulok és egyedül kipucolom Zul'Aman-t az eredeti szervereken nem létező árusoktól vett epic felszerelésekkel. |
Quote:
|
Quote:
Ahol én játszogatok: Running on: Ascent Server Version: 2.4.3 Official Patch Level Max: 70 Player Cap: 8000 Location: Texas, USA (CST) Drop rates Rate.Drop.Items = 8x Rate.Drop.Money = 8x XP rates Rate.XP.Kill = 10x Rate.XP.Quest = 10x Rate.XP.Explore = 10x Account Sign up : http://www.wowscape.net/?act=Register És néha már ezt is túl könnyűnek érzem. |
Quote:
Soha ne mond, hogy soha. Reményeim szerint megcáfolod az elképzeléseim és valóban összejön egy nagyobb társaság az általad említett szerveren. Nekem teljesen mindegy, neked viszont -ha jól veszem ki szavaidból- sokat számít. Éppen ezért inkább ne legyen igazam. Való igaz, hogy ahány ember, annyi értékrend. Ne vedd kérlek támadásnak az írásaim, csak puszta javaslatoknak. Három hónapot töltöttem játékkal eredeti szerveren(nem nagy idő mellesleg) és még többet törtszervereken. Úgy gondolom, van annyi tapasztalatom a dologban, hogy okoskodhassak kicsit egy ilyen témában. |
Quote:
beelordnak egyértelműen igaza van... 5 emberrel max azt tudom megnézni h milyenek a aksztok, nem azt h h működnek mert kizártnak tartom h 5 embernél minden kasztból találok komoly ellenfelet (sőt törtön kastból komoly ellenfélo.O) mindenképpen (ha törtözöl) a elgalább 400+ os szerókat ajánlom de inkáb a 2k+:D azért egy 25 fős raid hangulata nem visszaadható. eredetin csak karához volt szerencsém de ventrin azért pörgött a hangulat amikor bealudt a héler:D vagy csak olyan alap dolgok h megszedem magam az ah ból v még fejlődés alatt kiesik valami jó cucc stb stb jah másik nem egy olyan haverom van akivel úgy ismerkedtem meg h wowban 1 klánban toltuk és ventri ts v skype beszélgetések során megszogtuk egymást:D meg emlékszem amikor kb másfél év wow után elindítottam 1. eredetis karakterem, hát-hát még mindig szívesen emlékszem rá:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:18. |