Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Megjött az ősz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3184)

Goldy 09-16-2008 15:49

Ezért van most mindenféle támogatás a korszerűsítésre, de sajna ha hülye a lakóközösség ez se sokat segít...

Itt meg kiderült miért is nem fűt a kályha.
Mikor felszerelték nyáron a vezérlő egységet egy kábelt nem kötöttek be...
de legalább gyorsan kijött a szerelő.

Ati 09-16-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 190914)
Ezért van most mindenféle támogatás a korszerűsítésre, de sajna ha hülye a lakóközösség ez se sokat segít...

Szerinted egy lakóközösségben nincs legalább egy olyan, aki hülye? Dehogynincs... Csodálom, hogy egyáltalán VALAHOL meg tudják csinálni ezeket a korszerűsítéseket...

Goldy 09-16-2008 15:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190915)
Szerinted egy lakóközösségben nincs legalább egy olyan, aki hülye? Dehogynincs... Csodálom, hogy egyáltalán VALAHOL meg tudják csinálni ezeket a korszerűsítéseket...

Ebben sajna igazad van. Anyáméknál se lehet semmit keresztül vinni mert mindig van egy barom aki keresztbe tesz...

De a közben sok házat leszigeteltek az idén.

Deni 09-16-2008 16:00

nem egy emberen múlik :)

Ati 09-16-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 190918)

Nem, de általában egy ember képes egy teljes lavinát elindítani... :) Mert ugye az EGÉSZ beruházást ki kell fizetni. Ha valaki nem hajlandó, akkir a lakóközösség kifizeti az ő részét is. No de ha kifizetik az ő részét, akkor za én részemet miért én fizetem, miért nem a lakóközösség? Nosza akkor én se fizetek, majd kifizetik helyettem. Majd a többiek azt mondják, hogy márpedig nem fizetik ki más helyett, és ezzel a témát el is lehet felejteni.

laci 09-16-2008 16:27

És akkor most azt képzeljétek el, mennyi esélye van bármiféle korszerűsítésnek a mi házunkban (panelunkban), ahol 264 lakás van... elárulom: minden próbálkozás megbukik.

Goldy 09-16-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 190918)

Ott sajnos igen mert annyira nem nagy társasház. Ha nincs teljes egyetértés nincs semmi.

Tsobi 09-16-2008 22:06

Miért kell egy sima 'megjött az ősz' topicban azt taglalni,hogy milyen sokat kell már megint fizetni,miért kell ennyit fizetni,kinek kell ennyit fizetni,miért cserébe kell ennyit fizetni ... ? És különben is milyen szar az élet ... :confused:

Lépjünk túl a semmis dolgokon és örüljünk,hogy élünk és egészségesek vagyunk! Ez a legnagyobb ajándék..

Dr Rozi rendel 09-17-2008 08:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190941)
Miért kell egy sima 'megjött az ősz' topicban azt taglalni,hogy milyen sokat kell már megint fizetni,miért kell ennyit fizetni,kinek kell ennyit fizetni,miért cserébe kell ennyit fizetni ... ? És különben is milyen szar az élet ... :confused:

Lépjünk túl a semmis dolgokon és örüljünk,hogy élünk és egészségesek vagyunk! Ez a legnagyobb ajándék..

...valóban.... itt az ősz! :) Napok óta esik, ma kétszer áztam el, így a 3. váltás ruhámban ülök itt! :) És még mennem kell ma! Hurrá! Szerencsére a gép melegít kicsinykét! :)

Ati 09-17-2008 08:19

Nekem tegnap már teljesen karácsonyi hangulatom volt. :) A szemerlékő eső, a korai sötétedés, a sok ember, mintha kaarácsonyi bevásárlásból sietne haza... Bár nem rajongok a karácsonyért, most mégis ennek pozitív hangulata töltött el tegnap este egy kicsi időre. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:55.