Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   elmentett kristálygömbök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3134)

Princ 12-14-2008 18:13

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 199090)
Ehelyett ezt a gömböt egyetlen kattintással is elérhetném, ha a pontlistában az elmentett régi gömbök is elérhetőek lennének. Például sárga "I" betű lenne a mostani kék "I" betű helyén, ha mentett gömböt mutatna.

Sztm is hasznos volna, de ilyen megkülönböztetésre talán nincs is szükség. Ha kiderül hogy mégis van (az említett visszajelzések révén), akkor is lényegesebb infó hogy történt-e a gömb óta szintlépés ill újrázás. Ha már itt tartunk. És sárga helyett pl feketével.

Ati 12-14-2008 18:17

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 199346)
lényegesebb infó hogy történt-e a gömb óta szintlépés ill újrázás

Ezek nem publikus információk. Vagy követed ezeket, vagy nem. A játék nem fogja ezt külön megmondani.

ddjjm 12-15-2008 18:47

és ha marad kék csak nem I? (pl G mint gömb vagy M mint mentett)

Dew 01-19-2009 16:25

hmm

Sziasztok!

beszállnék két javaslattal :)

az 1.:

nekem hiányzik az, hogy a részletes keresésnél minden tulajdonságára kereshetek a kívánt országnak, csak a nevére nem. pedig sokkal egyszerűbb lenne, ha nem a sorszámát kéne kimásolnom a pontlistából, hanem csak beírnám, hogy "Szép Ország", és kiadná a gömböket. :)

a 2.:

ez a téma többi postját olvasgatva jutott eszembe. jó lenne, ha lehetne választani a gömbök elrendezési módján. Gondolok itt arra, hogy értelem szerűen időrendben vannak, de a "karbantartáshoz" (régi gömbök törléséhez) szükség lenne egy ABC sorrendben való megjelenítéshez. Így látnám, hogy melyik országról van gömböm, és ha alatta van még 3 gömb - és persze nincs rájuk szükségem - akkor csak rányomok a törlés gombra. Ennek következtében nem kell 9 oldalnyi gömböt végigbogarásznom, és folyton törölgetnem a neveket, amiket már papírra felírtam.

illetve még annyit mondanék, hogy nekem tetszik a pontlistában a "kék I, és fehér I"-s megoldás. praktikusnak találom! ;)

Üdv: Andriss

Ati 01-19-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 202200)
beszállnék két javaslattal :)

Ez már egy megvalósult javaslat, azért van a "megvalósult javaslatok" témában. :) További megbeszélést nem igényel, maximum utólagos véleményt lehet hozzáfűzni.

Dew 01-19-2009 21:54

elnézést, azt nem vettem észre, egy linkről jöttem ide... :)

nyugodtan töröld a HSZ-eket :)

vityu 01-19-2009 22:05

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 202211)
elnézést, azt nem vettem észre, egy linkről jöttem ide... :)

nyugodtan töröld a HSZ-eket :)

inkább vesd fel a megbeszélésekben. akkor lehet belőle valami! :)

Redback 01-20-2009 17:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 202213)
inkább vesd fel a megbeszélésekben. akkor lehet belőle valami! :)

Ha tudna oda nyitno topicot...

Merengő 02-05-2009 18:19

szerintem jó:)

Pool 09-04-2009 23:56

Nem akartam új topicot nyitni, de épp most nézegetem az elég régi gömböket és arra gondoltam, hogy nem lehetne-e megoldani a gömbön, hogy a sorszám után ott legyen, melyik csoportban készült az országról?

All times are GMT +1. The time now is 16:42.