![]() |
Ati: várhatóan, körülbelül mikor tud ez bekerülni?? Mert elég fontos lehet...:cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze, hogy törlődik, az a dolga, hogy törlődjön. A javaslat arról szól, hogy legyen a taglista oldalakra bontva. Ennek nincs köze ahhoz, hogy törlődik-e a beírása. Az persze, hogy törlődik. |
Quote:
De nem szeretnék vitatkozni, mostanában elég sokban volt részem... |
Quote:
Quote:
Tsobi, neked is mondom :) Nem vagyok még teljesen meghülyülve :) Tudom h nem mindneki modi, az lenne a cél hogy az én kis fórumomon ne jelenjenek meg a kitiltások, akik oda meg vannak hívva, azok mind tagja más nagyobb fórumoknak ahol nyugodtan tudják olvasni a kitiltásokat. Én is szeretem néha látni, de nem az összes fórumon azt akarom nézegetni hogy kik lettek kitiltva. Emiatt nem kapcsoltam ezt ki. |
Sajnos ma 6 tiltást kellett megtennem, ez kb 10 percembe került, ha nem több :S
|
Quote:
Szerintem a javallatok ellen nem volt senki,sürgetni pedig felesleges,ha eljön az ideje,úgyis foglalkozva lesz vele. :) |
no ha már ide került a megfontolás alatt álló javaslatokhoz, akkor jó lenne konkretizálni mit szeretnénk pontosan.Én azt tartom megfelelőnek, hogy a meghívás alatt lenne egy kitiltás mező, és oda lehetne beírni a sorszámot, és lenne egy taglista, mondjuk egy linkkel lehetne elérni, vagy ugyanúgy ott lenne a mezők alatt.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:04. |