Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Moderátori napló változtatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3129)

Dus 08-26-2008 17:02

Ati: várhatóan, körülbelül mikor tud ez bekerülni?? Mert elég fontos lehet...:cool:

Ati 08-26-2008 17:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188281)
Ati: várhatóan, körülbelül mikor tud ez bekerülni?? Mert elég fontos lehet...:cool:

Nemrég került bevezetésre a Hódító új, 7-es verziója, egyelőre élvezzétek, és játsszatok, mielőtt új változtatásokat szeretnétek. :)

Dus 08-26-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188284)
Nemrég került bevezetésre a Hódító új, 7-es verziója, egyelőre élvezzétek, és játsszatok, mielőtt új változtatásokat szeretnétek. :)

okés, csak hát nagyon zavar, hogyha kitiltok valaki minden hsz-e törlődik :)

Ati 08-26-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188285)
okés, csak hát nagyon zavar, hogyha kitiltok valaki minden hsz-e törlődik :)

???

Persze, hogy törlődik, az a dolga, hogy törlődjön. A javaslat arról szól, hogy legyen a taglista oldalakra bontva. Ennek nincs köze ahhoz, hogy törlődik-e a beírása. Az persze, hogy törlődik.

Dus 08-26-2008 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188287)
???

Persze, hogy törlődik, az a dolga, hogy törlődjön. A javaslat arról szól, hogy legyen a taglista oldalakra bontva. Ennek nincs köze ahhoz, hogy törlődik-e a beírása. Az persze, hogy törlődik.

Én értem, nem is azt mondtam, hogy az a hsz-e tölődik, hiszen én csak azért a hsz-ért tiltom ki, nem az összesért...a többi meg megmaradhatna...

De nem szeretnék vitatkozni, mostanában elég sokban volt részem...

Gyula 08-26-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188272)
akit meghívtál, és elfogadta benne van a taglistában. Aki nem fogadta el/visszautasította, nincs benne...

Dus, nem vagyok teljesen hülye :) Ezt magam is tudom, de igy végig kell böngészni a meghívottakat és a kiküldött meghívókat, ahoz hogy lássam ki nem fogadta el a meghívót és nem látom hogy csak simán ül a meghíváson vagy elutasitotta.

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 188273)
Moderátori naplóval nem mindenki rendelkezik,csak értelemszerűen a moderátorok. Így az ottani kikapcsolási lehetőség nem mindenkinek lenne adott,a beállítűsoknál viszont az :)

Tsobi, neked is mondom :) Nem vagyok még teljesen meghülyülve :) Tudom h nem mindneki modi, az lenne a cél hogy az én kis fórumomon ne jelenjenek meg a kitiltások, akik oda meg vannak hívva, azok mind tagja más nagyobb fórumoknak ahol nyugodtan tudják olvasni a kitiltásokat.
Én is szeretem néha látni, de nem az összes fórumon azt akarom nézegetni hogy kik lettek kitiltva. Emiatt nem kapcsoltam ezt ki.

Redback 09-10-2008 14:13

Sajnos ma 6 tiltást kellett megtennem, ez kb 10 percembe került, ha nem több :S

Tsobi 09-10-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 190286)
Sajnos ma 6 tiltást kellett megtennem, ez kb 10 percembe került, ha nem több :S

Kegyetlen az élet :D
Szerintem a javallatok ellen nem volt senki,sürgetni pedig felesleges,ha eljön az ideje,úgyis foglalkozva lesz vele. :)

Redback 09-23-2008 19:59

no ha már ide került a megfontolás alatt álló javaslatokhoz, akkor jó lenne konkretizálni mit szeretnénk pontosan.Én azt tartom megfelelőnek, hogy a meghívás alatt lenne egy kitiltás mező, és oda lehetne beírni a sorszámot, és lenne egy taglista, mondjuk egy linkkel lehetne elérni, vagy ugyanúgy ott lenne a mezők alatt.

Tsobi 09-23-2008 21:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191643)
no ha már ide került a megfontolás alatt álló javaslatokhoz, akkor jó lenne konkretizálni mit szeretnénk pontosan.Én azt tartom megfelelőnek, hogy a meghívás alatt lenne egy kitiltás mező, és oda lehetne beírni a sorszámot, és lenne egy taglista, mondjuk egy linkkel lehetne elérni, vagy ugyanúgy ott lenne a mezők alatt.

A meghívás alatti kitiltás rublika ok,oda számot kell beírni. De mi van akkor,ha én moderátorrá szeretnék tenni valakit? Az,hogy kiadja a teljes taglistát,egy nyilvános fórum esetében ugye percek vesztegetése. Jó lenne erre egy gördülő menü,amiben vagy ABC szerint,vagy sorszám-intervallumok szerint lennének csoportosítva a tagok.

All times are GMT +1. The time now is 20:04.