Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   BigGun vs Pannonfölde ahogy én látom (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3119)

monro 08-16-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 186928)
Az elkényelmesedést nem verném kizárólag Serg nyakába.

Énse ezt mondtam. Inkább a Biggun érdeke volt az mnt, mint a Pannoné éppen ezért fogalmaztam ugy, hogy a kényelem ráment a biztonság rovására. Kényelmes nem Serg volt, hanem a helyzet amit a Pannon felvállalt ahelyett, hogy megfelelő távolságban tarsa az ellenlábas országokat.

Egyébiránt nembiztos, hogy a hozzászólásaimból kiderül, de ha játszanék valamelyik oldalon asszem inkább Serg oldalán játszanék annak ellenére, hogy a Biggunt szervezettebbnek és ambiciózusabbnak gondolom és ugy érzem vannak ott barátaim is akiket kimondottan tisztelek és szeretek. Fura helyzet mert Serget, Ákost, Ragit és a másik oldalon Reaktort, Katát, Ildit és Remit is kifejezetten jó játékosnak és méginkább olyan embereknek tartom akikkel szívesen találkozom a játékon kivül és jót dumálok, iszogatok velük vagy éppen játszunk valami mást mint a Hódító :)

Északföld 08-16-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 186920)
Kivülálló vagyok, de számomra ez nagyon egyértelmű...

Eddig nem volt mód megtámadnia a Biggunnak a Pannont mert közel 5 milla pontra voltak tőlük.. Aztán sikerült a Bignek nagyot nőnie amivel az eredetileg lehetetlennek gondolt ezért feladott célok most kézzelfogható közelségbe kerültek. Így már lett értelme elgondolkodni rajta, hogy miért is ne lehetnének top1. Sztem ebben nincs semmi alantas, vagy előre megfontolt aljasság egyszerűen így alakult.

Serg most azért vagy bajban, mert 2 éve kényelmesek voltatok és annyira közel engedtétek a No.2-őt, hogy a fejetekre nőhettek... Eljött az ideje a Hegylakónak! CSAK EGY MARADHAT! ;)

Hajrá urak a kocka el van vetve ;)

Abszolút reális amit mondassz, többek között ezért sem kötnék MNT-t. :D

djibron 08-16-2008 17:59

én személy szerint annak örülnék ha minél hamarabb eldőlne, hogy ki lesz az első, mert ígyis nehezen játszható az 1a egy kezdőnek, így meg különösen nehéz.
:-(

Serg 08-16-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 186937)
Énse ezt mondtam. Inkább a Biggun érdeke volt az mnt, mint a Pannoné éppen ezért fogalmaztam ugy, hogy a kényelem ráment a biztonság rovására. Kényelmes nem Serg volt, hanem a helyzet amit a Pannon felvállalt ahelyett, hogy megfelelő távolságban tarsa az ellenlábas országokat.

Egyébiránt nembiztos, hogy a hozzászólásaimból kiderül, de ha játszanék valamelyik oldalon asszem inkább Serg oldalán játszanék annak ellenére, hogy a Biggunt szervezettebbnek és ambiciózusabbnak gondolom és ugy érzem vannak ott barátaim is akiket kimondottan tisztelek és szeretek. Fura helyzet mert Serget, Ákost, Ragit és a másik oldalon Reaktort, Katát, Ildit és Remit is kifejezetten jó játékosnak és méginkább olyan embereknek tartom akikkel szívesen találkozom a játékon kivül és jót dumálok, iszogatok velük vagy éppen játszunk valami mást mint a Hódító :)

Megtisztelsz,bár az igazság odaát van: pont az általad is nagyra tartott személyek miatt kapta meg a Big az mnt-t

Serg 08-16-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186938)
Abszolút reális amit mondassz, többek között ezért sem kötnék MNT-t. :D

Ugyan már miről beszélsz most sincs mnt-k,de ha akarok kötök egyet gyorsan:D:D:D

Hmmm... Sati 08-16-2008 19:41

Serg kössetek velünk :D
Akkor tudti nem nyulunk hozzátok :))
Pffff.... :D:D

Északföld 08-16-2008 21:07

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186948)
Ugyan már miről beszélsz most sincs mnt-k,de ha akarok kötök egyet gyorsan:D:D:D

Szerintem inkább kössünk velük:

1874 Rosszul alvukusz, feláldozokuszok szorongatusz nyakunkusz 5935046

puma 08-16-2008 22:09

Sorry hogy belepoff.
az mnt miről is szól?
ugyi nem az van benne hogy soha az életbe 10000 millió évig nem támadlak meg.
számomra ez csak egy felkészülési haladékot jelent.
inentől miről vitatkoztok?
és itt lényegtelen a küldő-kérő fél személye.+kötetett,ergo elismerésre jutott a haladék ténye.az hogy két év vagy két hónap,már csak a feleken múlik.
remélem egész érthető voltam:)

Hmmm... Sati 08-16-2008 22:53

Quote:

Originally Posted by puma (Post 186980)
Sorry hogy belepoff.
az mnt miről is szól?
ugyi nem az van benne hogy soha az életbe 10000 millió évig nem támadlak meg.
számomra ez csak egy felkészülési haladékot jelent.
inentől miről vitatkoztok?
és itt lényegtelen a küldő-kérő fél személye.+kötetett,ergo elismerésre jutott a haladék ténye.az hogy két év vagy két hónap,már csak a feleken múlik.
remélem egész érthető voltam:)

MNT-t azok kötnek akik haladékot akarnak csak nem szolnak az ellenklánnak,
Azok kötik és bontják.

a másik változat meg a küldö köti mert nem tudja milyen az ellen seregileg és magyarul megmondva fosik töle ott meg a küldött fél bontja

3 verzió tényleges baráti viszony van és az MNT marad.

puma 08-16-2008 23:03

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 186991)
MNT-t azok kötnek akik haladékot akarnak csak nem szolnak az ellenklánnak,
Azok kötik és bontják.

a másik változat meg a küldö köti mert nem tudja milyen az ellen seregileg és magyarul megmondva fosik töle ott meg a küldött fél bontja

3 verzió tényleges baráti viszony van és az MNT marad.

Sati azér ez ugye nem komoly?
mert sztem amit most leírtál azt Te sem hiszed el:)

All times are GMT +1. The time now is 02:32.