![]() |
Quote:
Egyébiránt nembiztos, hogy a hozzászólásaimból kiderül, de ha játszanék valamelyik oldalon asszem inkább Serg oldalán játszanék annak ellenére, hogy a Biggunt szervezettebbnek és ambiciózusabbnak gondolom és ugy érzem vannak ott barátaim is akiket kimondottan tisztelek és szeretek. Fura helyzet mert Serget, Ákost, Ragit és a másik oldalon Reaktort, Katát, Ildit és Remit is kifejezetten jó játékosnak és méginkább olyan embereknek tartom akikkel szívesen találkozom a játékon kivül és jót dumálok, iszogatok velük vagy éppen játszunk valami mást mint a Hódító :) |
Quote:
Abszolút reális amit mondassz, többek között ezért sem kötnék MNT-t. :D |
én személy szerint annak örülnék ha minél hamarabb eldőlne, hogy ki lesz az első, mert ígyis nehezen játszható az 1a egy kezdőnek, így meg különösen nehéz.
:-( |
Quote:
|
Quote:
|
Serg kössetek velünk :D
Akkor tudti nem nyulunk hozzátok :)) Pffff.... :D:D |
Quote:
1874 Rosszul alvukusz, feláldozokuszok szorongatusz nyakunkusz 5935046 |
Sorry hogy belepoff.
az mnt miről is szól? ugyi nem az van benne hogy soha az életbe 10000 millió évig nem támadlak meg. számomra ez csak egy felkészülési haladékot jelent. inentől miről vitatkoztok? és itt lényegtelen a küldő-kérő fél személye.+kötetett,ergo elismerésre jutott a haladék ténye.az hogy két év vagy két hónap,már csak a feleken múlik. remélem egész érthető voltam:) |
Quote:
MNT-t azok kötnek akik haladékot akarnak csak nem szolnak az ellenklánnak, Azok kötik és bontják. a másik változat meg a küldö köti mert nem tudja milyen az ellen seregileg és magyarul megmondva fosik töle ott meg a küldött fél bontja 3 verzió tényleges baráti viszony van és az MNT marad. |
Quote:
mert sztem amit most leírtál azt Te sem hiszed el:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:32. |