![]() |
Quote:
az meg freeware , mert a google pack része.....keress rá töltsd le.... DE Ha a gépedet ezzel a kombóval véded - Spyware doctor - starter edition - Comodo Firewall pro 3.0 - defense plus - Threat Fire vagy - Pc tools Firewall plus 4.00 - Pc Tools Antivirus 5.00 - Threat Fire Akkor nem biztos, hogy lenne ez a gond.... ezek Mind Freeware progik.... |
Üdv! Multkor sikerült leszednem azt az AntispyCheck-et vagy mit. A SpyEraser nevű program hála istennek leszedte a kód nélkül is még ha mást nem is... A tippet utólag is köszönöm:)
Viszont megint belebotlottam egy "System Antivirus 2008" nevübe. Nem tudja valaki melyik progival tudom leszedni? |
mivel természetesen mindenkit borzasztóan érdekel a gépem állapota, ezért jelzem, hogy napok óta nod, spyware...nem talál semmit.
azonban ma a nodot elindítottam, 98%-ig 0, majd zsupsz, 92 infltrations: legtöbbje itt: c/windows...hát köszi :) |
Quote:
amúgy sok trójai települ be a win könyvtárba és az eredeti fájlhoz hasonló néven onnan tevékenykedik. Mivel a legtöbb ember (pl én se) tudja,hogy milyen fájloknak kell csak ott lennie, így csk azt látja,hogy sok krikszkraksz.izébizé van ott, és ha 1párral több vagy kevesebb észre sem veszi, de ha még fel is tünik neki, akkor sem tudja melyik a fake:) |
Quote:
|
a para ott kezdődik, hogy egy nagyon jó pókerból élő barátom mesélte, hogy feltörték a több tízezer dolláros accját és átutalták egy másik személynek az egész vagyonát egy adott pókerteremben. most megy supportról supportra, hivataltól hivatalra...és neki is trójai volt a gépén, amit nagyon nehezen talált meg.
és itt jön a képbe, hogy nekem ez a 90 file szinte mind trójai volt a nod szerint. szóval nem tudom mit kéne csinálnom, hogy ilyen sosem legyen. nem értek hozzá, de ha linuxot használok tényleg nem tud a vírus velem semmit sem csinálni? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |