Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Fórumok! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3049)

Elfi 06-20-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 181053)
Ki az a Bexhill?

Bocsi az offért, csak érthetetlen volt számomra, hogy olyan emberkétől kell meghívót kérnem egy 5/X-névvel ellátott fórumra, akit még életemben nem láttam a jogelőd fórumán. .:D

Rebellis 06-20-2008 10:06

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 181055)
Bocsi az offért, csak érthetetlen volt számomra, hogy olyan emberkétől kell meghívót kérnem egy 5/X-névvel ellátott fórumra, akit még életemben nem láttam a jogelőd fórumán. .:D

Nem mindegy?:-)
Menyél és beszélgess ez a lényeg:-)
Nem?

Zoli 06-20-2008 10:13

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 181053)
Ki az a Bexhill?

Nem ismered Bexhillt?
hisz ő Padme! :D
amúgy meg sztem lényegtelen, megismersz új embereket :D

Elfi 06-20-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181059)
Nem mindegy?:-)
Menyél és beszélgess ez a lényeg:-)
Nem?

Nem mindegy, nagyon nem!

Nehogymár egy 5/X-es fórumra kuncsorognom kelljen egy meghívóért, nevetséges!

Aki veszi a bátorságot, hogy csinál egy ilyen nevű fórumot, az a minimum, hogy tisztában van vele kik szoktak írni oda és nekik autómatikusan küldd meghívót, na mindegy ez a véleményem, meg az is, hogy nem jó ez az egész így, nagyon nem. .

Zoli 06-20-2008 10:20

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 181062)
Nem mindegy, nagyon nem!

Aki veszi a bátorságot, hogy csinál egy ilyen nevű fórumot, az a minimum, hogy tisztában van vele kik szoktak írni oda és nekik autómatikusan küldd meghívót, na mindegy ez a véleményem, meg az is, hogy nem jó ez az egész így, nagyon nem. .

jószánék megvan, annyit kell tegyél, hogy dobsz egy zöldet, és automatikusan küldik a meghívót
szó sincs kuncsorgásról, nem diszkriminálnak alapól senkit, viszont nem ismerhet mindenkit, és áá mindegy is

Dragi 06-20-2008 10:21

Quote:

Nem mindegy, nagyon nem!

Nem tudom mi a problémád :) én nagyon régóta nem jártam X-be kértem egy meghívót és kiderült hogy nem is olyan ismeretlenek ott a játékosok :) szal ha X fórumozni akarsz akkor kérj egy meghívót és fórumozz ne pedig azon gondolkodj ki merre hogyan hány méter fórumozott eddig :)

Rebellis 06-20-2008 10:22

Quote:

Nem mindegy, nagyon nem!

Írtam Ürgének gondolom küld neked és firkálhatsz:-))
SÖR!

Elfi 06-20-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181064)
Nem tudom mi a problémád :) én nagyon régóta nem jártam X-be kértem egy meghívót és kiderült hogy nem is olyan ismeretlenek ott a játékosok :) szal ha X fórumozni akarsz akkor kérj egy meghívót és fórumozz ne pedig azon gondolkodj ki merre hogyan hány méter fórumozott eddig :)

Mindenképpen megpróbálkozom a feladattal. .:D

Elfi 06-20-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 181065)
Írtam Ürgének gondolom küld neked és firkálhatsz:-))
SÖR!

Kösz Rebi!

De nem erről van szó, gondoltam, hogy ha kérek, mint mindenki más, akkor kapok, max, ha nem tudok viselkedni repülök, de ez az egész helyzet elkeserít. .

Rebellis 06-20-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 181067)
Kösz Rebi!

De nem erről van szó, gondoltam, hogy ha kérek, mint mindenki más, akkor kapok, max, ha nem tudok viselkedni repülök, de ez az egész helyzet elkeserít. .

Az már más kérdés de ne offoljunk:-)

All times are GMT +1. The time now is 15:41.