![]() |
Lesz olyan összesítés esetleg, amiben láthatóak lesznek a létező szobák? (mégha eddig fórum is volt, szerintem már messze nem azok lettek.)
(nem sok olyan változtatás volt, amiről azt gondoltam nem jó.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Közben néhány kérdésre válasz:
Kérdezték többen is, hogy ezentúl lehet-e gömböket bemásolni a fórumra és hasonlók. Természetesen nem lehet. Továbbra is érvényben van az eddig megszokott információkiadási tilalom az anarchista csoporton kívüli országoknál, ezért az ilyenért a játékból (nemcsak a fórumról!!!) való kizárás, illetve anarchista csoportba helyezés jár, ahogyan eddig. Ez semmit sem változik. Honnan lehet tudni, hogy kik tagjai a fórumnak? A moderátorok a fórumadminisztrátori oldalon láthatják a tagok listáját, valamint azt is, hogy kiknek lett már meghívó küldve. A fórumgazda bármikor moderátorrá teheti azokat a tagokat, akikben megbízik, így onnantól kezdve ők is láthatják a taglistát, és küldhetnek meghívókat. |
eddigis volt h fél-egy órát kellett várni h a gömb/piaci info kitiltásra kerüljön amikor volt 3-4-5 sűrűbb meg x ritkás fórum. most talán lesz 100 feletti ritkás és pár sűrű fórum. miből gondolod, hogy olyan könnyű lesz moderálnod ennyi fórumot? vagy miért gondolod h akinek adtál a fórum keletkezésével moderátori jogot az betartja a szabályokat?
nem vagyok meggyőzve arról, hogy nem adtál egy újabb fórumot a csalások megbeszélésére. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:20. |