![]() |
Quote:
A szervező és még a résztvevők közül is sokan szintet léptek legalább egyszer:) Szóval a közös fórumon is láthatóak az írásaik és ott is ismerik őket. Pl. a búrkifli Na ,de nem is ez a lényeg! A lényeg a jó szórakozás,ahogy te is írtad:) |
Aha, tudom...
És rettentően örülök neki... Én is léptem már szintet párszor. Ettől függetlenül fenntartom a véleményem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lehet, hogy igaza volt az illetőnek és tényleg hibáztam azzal, hogy a külsőre is feltettem a találkozót tettem ezt azért, mert több országom van és bonyolultabb összeszedni az azonos témájú üzeneteket, mint itt hogy hol próbálunk találkozót szervezni, ahhoz úgy gondolom nem sok közöd van annyit elértem a dologgal, hogy továbbra is ződben érdeklődnek, itt viszont teljesen feleslegesen tudtok kötekedni úgy, hogy az eredeti kérdéshez érdemben nem szóltatok hozzá szóval megkérlek benneteket, hogy szorítkozzatok az eredeti kérdésre és kizárólag a lehetséges időponthoz, egyéb helyszín ötlethez, stb. szóljatok hozzá, mert tökéletesen szét offoljátok az egészet |
Quote:
Liza,végre megértettem miről beszélsz :) Én nem véleményt alkottam a csoport résztvevőiről,csupán - azok alapján,amiket hallottam az ominózus beszélgetésről - úgy vélem,hogy sokaknak onnan többekközt a politikai nézeteim miatt nem vagyok szimpatikus,ebből kifolyólag szívesen látott sem. Egy szóval sem említettem,hogy lenézném a Qsokat azért,mert baromira tisztában vagyok a politikai nézeteikkel és ilyen emberekkel nem szívok egy levegőt. Egyszerűen nem szívesen borzolnám a kedélyeket a jelenlétemmel. |
Quote:
|
mivel úgy látom teljesen reménytelen a helyzet megkérek mindenkit, aki jönni akar a találkozóra vagy egyéb ötlete van azzal kapcsolatban szorítkozzon a Q fórumára
a témát ezzel itt lezártnak tekintem |
Quote:
|
Quote:
Marhára nem borzolnál semmit:). Nem politikai találkozót szervezünk. Remélhetőleg nem kerül elő sem a Te sem más politikai nézete. Nem lesz veszekedés. Ezt én magam garantálom.:rolleyes: Szívesen látunk továbbra is:). |
All times are GMT +1. The time now is 02:49. |