Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Vale parbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2985)

Dus 05-17-2008 18:26

vale: Istencsászár vagy...nekem ilyen nem jutott volna eszembe :D:D:D

Ha ráérek, megyek én is... :)

Valezius 05-17-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175130)
most ezt idéztem, de bármelyiket idézhettem volna..akkor én valszeg nem is fogok soha párbajozni, sok a dolog, és mindig váratlanul jön..na mindegy, nektek azért sikerekben gazdag párbajozást kívánok:), én nem tudok rajta részt venni sajna...

Lehet, hogy lesz 1órás is, de ahoz elég jót kell kitalálni. Mivel az 20kör, és azalatt nem lehet katonákat besorozni. Átképezni se, mert az is 10kör még a törpének is.

Azért az egyikre csak sikerül majd benézned. :)

vityu 05-18-2008 07:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175136)
Lehet, hogy lesz 1órás is, de ahoz elég jót kell kitalálni. Mivel az 20kör, és azalatt nem lehet katonákat besorozni. Átképezni se, mert az is 10kör még a törpének is.

Azért az egyikre csak sikerül majd benézned. :)

Elvileg lehet megadni kezdő egységeket, vagy nem? Még nem szerveztem párbajt! Mondjuk elég mókás lenne, ha mindenki csak lovast kapna :) Egy darab íjászt se! És a törpe ki lenne zárva. Azért ez érdekes párbaj lenne!:D

Tsobi 05-18-2008 07:33

Az igazi érdekes párbajsorozat az lenne,hogy mindenféle machináció mellett az utolsó 2 percben derül fény a szervező változtatásaira.

Muki 05-20-2008 14:29

És mikor fog elkezdődni ez a párajsorozat?:))

Ati 05-20-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 175586)
És mikor fog elkezdődni ez a párajsorozat?:))

Gyanítom, hogy nem előbb, minthogy kiosztásra kerülnének a kézikönyvért járó VIP körök. :)

Muki 05-20-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175588)
Gyanítom, hogy nem előbb, minthogy kiosztásra kerülnének a kézikönyvért járó VIP körök. :)

Ami mikor is lesz,ha szabad tudni?:)

Ati 05-20-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 175589)
Ami mikor is lesz,ha szabad tudni?:)

Az érintettek erről időben értesülnek.

Valezius 05-20-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175588)

Igen, azelőtt meg még valamit el akarok intézni, de nem nagyon megy :p

Konkrétabban: ha lenne olyan orim, amire már lett 5vip küldve, és be van kapcsolva hozzám, akkor tudnék ingyenpárbaj lehetőséget nyújtani másoknak. Dehát nincs.

Befagyott anarchos orira költenem kell 2-szer is: 1kiolvasztani, 2. megvenni: hoyg be tudjam kapcsolni.
Nem befagyott vipes orit meg ki adni? :)

Szóval akinek van megoldási ötlete hallgatom :D

tdomo 05-20-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175594)
Igen, azelőtt meg még valamit el akarok intézni, de nem nagyon megy :p

Konkrétabban: ha lenne olyan orim, amire már lett 5vip küldve, és be van kapcsolva hozzám, akkor tudnék ingyenpárbaj lehetőséget nyújtani másoknak. Dehát nincs.

Befagyott anarchos orira költenem kell 2-szer is: 1kiolvasztani, 2. megvenni: hoyg be tudjam kapcsolni.
Nem befagyott vipes orit meg ki adni? :)

Szóval akinek van megoldási ötlete hallgatom :D

Nekem van kapcsolt anarchista országom, azt fel tudom ajánlani erre a célra valakinek. Tényleg lehet több sorba kapcsolt országgal is jelentkezni párbajra?

All times are GMT +1. The time now is 00:13.