![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig Attila(: ,
Pepa, Red és hugija, Druida, Belas és Matador mondtak igent. Várjuk a további jelentkezőket :) |
Quote:
|
Ezennel gyászosan bejelentem:
Ebben a hónapban már ELLŐTTEM az anyagi keretemet! NEM TUDOK felmenni Pestre! (Kb a szomszéd faluba se tudnék átbuszozni.....) Úgyhogy SAJNOS ezt ki kell hagynom, pedig elég nagy csábítás volt, hogy felmerült a Szkara... Belas miatt különösen mennék, hátha a normál csoportosokat is meg tudjuk kopasztani pár milliárd katonával........ :D (Biol, és Gárdi azóta szorgalmasan gyűjtögeti az egységeket ugye? :D:D:D:D:D) Szóval nem megyek. Ez 100% biztos. 1 hónapja megszűnt a melóm, azóta újat nem találtam. Pénzem annyi van, hogy a rezsit fizetni tudom, meg tudok enni. Szóval egy utazás akkor sem férne bele, ha egy kortyot sem innék! :(:(:(:( Pécs-Bp-Pécs kb 8 ezer forint. És akkor még nem rúgtam be. Csak felutaztam, ettem valmit hogy ne éhezzek, ittam vizet, meg hazajöttem. :(:(:( Sajnálom srácok. |
Quote:
nanembaj, majd reméljük máskor:rolleyes: |
Quote:
De sajnos így, hogy a jelenlegi hónapról van szó, így nem tudok menni. Mivel nincs melóm, egy ilyen kiadást előre be kell kalkuláljak a költségvetésembe... Ilyen hirtelen (kb 2 hét alatt) nem tudom ezt megtenni, mert a csekkeket már befizettem, a kaját már megvettem. Ha előbb szól Attila, akkor nem fizetek be egy 10k Ft-os csekket, és felmegyek Pestre, aztán majd köv hónapban kinyögöm a számlabefizetést... De most ez így nem megy. Akárhogy is akarok menni, tudom, hogy nem leszek ott. :( |
All times are GMT +1. The time now is 21:50. |