![]() |
2010. marcius 6-an a tapolcai Teke Klubban Magozott Cseresznye es Fejbor koncert lesz (egyebkent jotekonysagi est lesz!).
A jegy elovetelben 800, a helyszinen 1300 Ft-ba kerul. Erdeklodni: 30/579-5984 (Bertalan Csaba) |
Quote:
Gyáááá Na, ezekre nem biztos, hogy el mernék menni.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megnéztem pár Fejbőr koncert videót és ott azért olyan emberkéket láttam, akiket hát, hogy is mondjam... az utcán sem szívesen látok. De azokat sem, akik ellen a nézeteiket vallják. Mind a két réteget konfilktus-kerseőnek tartom attól eltekintve, hogy ki az, aki jogosan tekinti a másikat olyannak, amilyen. Én pedig nem szeretem a balhét. |
Quote:
|
Quote:
Vannak olyan zenekarok, akiket pedig még megemlíteni sem szívesen említek, pl: Vádló Bitófák, Divizió 88. Ezek még olyanabbak, mint az előzőek. A zenében talán annyira nem, de a közönségükben igen nagy átfedés van. Ez a gondom velük. Le lehet hurrogni, de ezt az utolsó gondolatomat fönntartom. |
Quote:
|
Én erre kezdtem el gyüjteni:
2010. 04. 30. Péntek Fellépõk: Pennywise (USA), Strike Anywhere (USA), A Wilhelm Scream (USA) Helyszín: Budapest Belépõ: Online: 5500 ft, bolti elõvétel: 4800 ft, helyszíni: 6000 ft Kezdés: 20:00 Illetve levezetésként idén is képviseltetem magam ezen a bulin: 2010. 05. 07. Péntek Fellépõk: Liberal Youth, Social Free Face, Dont Say A Word, Tisztán A Cél Felé, AMD, Tango Underground, Boston Klinika, Grizly Attack, Jahzorn Helyszín: Eger, Egal Belépõ: 400 ft Kezdés: 18:00 Jó kis Hardcore bulit csinálnak idén is. ráadásul a belépő sem egy horror összeg.:) Ha esetleg vki budapestről jönne, az szóljon nekem jó előre:) Kis ízelítő: |
Quote:
De az Egészséges Fejbőrről már inkább elmondható az, hogy a koncertre járó közönségének a többsége kilátogat az álltalad kutyakainak nevezett együttesek koncertjeire is. Ilyen tekintetben tényleg nem voltam elég objektív. |
All times are GMT +1. The time now is 04:35. |