Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Lf 2008.06.07 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2959)

Mona 06-07-2008 07:36

Quote:

Originally Posted by Hugi (Post 179243)
Nem is igaz, volt már olyan buli ahol ott voltam és nem esett az eső, nem is egy olyan party volt.....

Sebaj Hugi, mi azért szeretünk :D

Ati 06-07-2008 15:50

Remélem nem nagyon mossa el a vihar a bulit. Milyen időtök volt/van?

Rebellis 06-07-2008 17:31

Fele ilyen fele olyan:-)
A többi a képekből majd kiderül:-)
De jó volt és ez a lényeg:-)

Ati 06-07-2008 17:36

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 179297)
Fele ilyen fele olyan:-)
A többi a képekből majd kiderül:-)
De jó volt és ez a lényeg:-)

Csak a jóra kell emlékezni belőle. :)

Gyula 06-07-2008 19:04

Életemben először mentem el Lajosforrásra és most bánom, hogy ezeket a találkozókat eddig kihagytam. Nagyon jól éreztem magam és örülök hogy megismerhettem néhány nagyon kedves embert és hogy megtanulhattam pár új kifejezést :) (ponyva device :))

Külön megköszöném Hugi szervezését, Olasz és Vicus közreműködését a fözésben, Nagyon finomat föztetek nekünk :)
Köszönöm Winyónak, hogy tüzet rakott és mindenkinek köszönöm, hogy a jelenlétével emelte a nap fényét :)

Tudtam, hogy valami ki fog maradni :( Köszönöm, Sütinek és Sinyának a szállitmányozást.

ui: szokásomtol eltérően visszafogottan piáltam, ha valaki úgy gondolja hogy volt valami gáz a videlkedésemmel pls zöldeljen a 79796-ba.

Mona 06-07-2008 19:38

Én megköszönném, hogy ottlehettem, és fáraszthattam a csapatot :)
Köszönöm Huginak és Bubba Drágámnak a szervezést, Vicuskának és Olasznak a finom ellátmányt, és a szálítást Vilmuséknak, Olaszéknak, Sütinek és Sinyának :)

Pár képet feltettem a taliról, remélem visszaadja a tali hangulatát kicsit :)

Tethys 06-16-2008 10:02

Hali,
megkésve bár, de feledve nem...én is köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást, amiben részesültem ismeretlenül is. :)
Köszönet illeti a fotó-asszisztenciát, Gyulát, amiért az elemekkel küzdve segített a tali top30as, hivatalos "botrányképei" elkészítésében, és a SÖRSZÖVECCCSÉG képviselőit (Elfi, király vagy) a gondos, precíz szállítmányozásomért.

ui: nem találta meg alaki véletlenül a kiskanalamat? :) Lent maradt. :((

Zsuzsi

Hugi 06-16-2008 16:00

Örülök, hogy jöttetek és jól éreztétek magatokat......

A szeptemberi LF-et, majd még kitalálom, hogy hol és mikor legyen.... :)

Hugi

Wanax 06-16-2008 23:38

Quote:

Originally Posted by Hugi (Post 179243)
Nem is igaz, volt már olyan buli ahol ott voltam és nem esett az eső, nem is egy olyan party volt.....

Megtalaltak az etiopok, meg a sahara sivatagiak? Hallotak hogy ahol Te ott vagy bulin ott esik az esso, es meg akarnak hivni.... :P

Gyula 06-17-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Tethys (Post 180250)
Hali,
megkésve bár, de feledve nem...én is köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást, amiben részesültem ismeretlenül is. :)
Köszönet illeti a fotó-asszisztenciát, Gyulát, amiért az elemekkel küzdve segített a tali top30as, hivatalos "botrányképei" elkészítésében, és a SÖRSZÖVECCCSÉG képviselőit (Elfi, király vagy) a gondos, precíz szállítmányozásomért.

ui: nem találta meg alaki véletlenül a kiskanalamat? :) Lent maradt. :((

Zsuzsi

Szia Fotóskisaszony :))

Ami a kiskanalat illeti az, zerintem Vilmánál van :) A tali végén nagyon kerestük egy kis kanál gazdáját, de nem jelentkezett érte seni sem..;)

All times are GMT +1. The time now is 03:18.