![]() |
Quote:
|
Remélem nem nagyon mossa el a vihar a bulit. Milyen időtök volt/van?
|
Fele ilyen fele olyan:-)
A többi a képekből majd kiderül:-) De jó volt és ez a lényeg:-) |
Quote:
|
Életemben először mentem el Lajosforrásra és most bánom, hogy ezeket a találkozókat eddig kihagytam. Nagyon jól éreztem magam és örülök hogy megismerhettem néhány nagyon kedves embert és hogy megtanulhattam pár új kifejezést :) (ponyva device :))
Külön megköszöném Hugi szervezését, Olasz és Vicus közreműködését a fözésben, Nagyon finomat föztetek nekünk :) Köszönöm Winyónak, hogy tüzet rakott és mindenkinek köszönöm, hogy a jelenlétével emelte a nap fényét :) Tudtam, hogy valami ki fog maradni :( Köszönöm, Sütinek és Sinyának a szállitmányozást. ui: szokásomtol eltérően visszafogottan piáltam, ha valaki úgy gondolja hogy volt valami gáz a videlkedésemmel pls zöldeljen a 79796-ba. |
Én megköszönném, hogy ottlehettem, és fáraszthattam a csapatot :)
Köszönöm Huginak és Bubba Drágámnak a szervezést, Vicuskának és Olasznak a finom ellátmányt, és a szálítást Vilmuséknak, Olaszéknak, Sütinek és Sinyának :) Pár képet feltettem a taliról, remélem visszaadja a tali hangulatát kicsit :) |
Hali,
megkésve bár, de feledve nem...én is köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást, amiben részesültem ismeretlenül is. :) Köszönet illeti a fotó-asszisztenciát, Gyulát, amiért az elemekkel küzdve segített a tali top30as, hivatalos "botrányképei" elkészítésében, és a SÖRSZÖVECCCSÉG képviselőit (Elfi, király vagy) a gondos, precíz szállítmányozásomért. ui: nem találta meg alaki véletlenül a kiskanalamat? :) Lent maradt. :(( Zsuzsi |
Örülök, hogy jöttetek és jól éreztétek magatokat......
A szeptemberi LF-et, majd még kitalálom, hogy hol és mikor legyen.... :) Hugi |
Quote:
|
Quote:
Ami a kiskanalat illeti az, zerintem Vilmánál van :) A tali végén nagyon kerestük egy kis kanál gazdáját, de nem jelentkezett érte seni sem..;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |