Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   7.0 tesztverzió élesítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2958)

bpeet 05-13-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174515)
én nem találom...hol láttad?

feljutás menüben (ha nincs orid a köv szinten akkor a feljutás súgóban)

Ati 05-13-2008 14:21

A 7-es verzió élesítése megtörtént.

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972

Zoli 05-13-2008 14:26

köszi :D:D
a pontokért külön hálás vagyok, végre átlátom a B-t :D

WillChi 05-14-2008 12:24

"A jogosulatlan előnyszerzés elkerülése érdekében néhány funkció használatakor (például távolbalátás) szükséges lehet egy szám beírása annak érdekében, hogy a nem emberi felhasználók kiszűrésre kerüljenek. Ez a legtöbb országot nem érinti, előzetes viselkedésminták alapján egyesével állítja be a rendszer, hogy kinél szükséges ez, és kinél nem. "

Nem tudom miért, de az egyik országomnál ez bevezetésre került. Nem is ez a gond, hanem az, hogy ugynez a kérés WAP esetében is jönne, de nincs hová ill. mit írni. így nem is lehet távolizni... :(

Ati 05-14-2008 12:29

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 174666)
"A jogosulatlan előnyszerzés elkerülése érdekében néhány funkció használatakor (például távolbalátás) szükséges lehet egy szám beírása annak érdekében, hogy a nem emberi felhasználók kiszűrésre kerüljenek. Ez a legtöbb országot nem érinti, előzetes viselkedésminták alapján egyesével állítja be a rendszer, hogy kinél szükséges ez, és kinél nem. "

Nem tudom miért, de az egyik országomnál ez bevezetésre került. Nem is ez a gond, hanem az, hogy ugynez a kérés WAP esetében is jönne, de nincs hová ill. mit írni. így nem is lehet távolizni... :(

A 3 magyarországi wap-szolgáltató esetén nem szükséges ennek a kódnak a beírása, akkor sem, ha ugyanerre webfelülete szükség van. Különböző emulátorok esetén wapfelületről ez a funkció nem érhető el annak érdekében, hogy a magyarországi szolgáltatók wapos elérései esetén ne kelljen számokat gépelgetni.

WillChi 05-14-2008 12:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174669)
A 3 magyarországi wap-szolgáltató esetén nem szükséges ennek a kódnak a beírása, akkor sem, ha ugyanerre webfelülete szükség van. Különböző emulátorok esetén wapfelületről ez a funkció nem érhető el annak érdekében, hogy a magyarországi szolgáltatók wapos elérései esetén ne kelljen számokat gépelgetni.

Kérlek próbáld is ki!

Vodafone -
Telefon: SE V600i
Hibaüzenet: A megadott ellenőrzőkód helytelen. Kérünk, hogy azt a 4 számjegyet gépeld be, ami lent olvasható.

Ati 05-14-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 174677)
Kérlek próbáld is ki!

Vodafone -
Telefon: SE V600i
Hibaüzenet: A megadott ellenőrzőkód helytelen. Kérünk, hogy azt a 4 számjegyet gépeld be, ami lent olvasható.

Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, ténylegesen wap felületet kell használnod. Nem webfelületet. Ha webfelületet használsz, akkor kapcsold be a képek betöltését, és megjelenik a beírandó kép.

WillChi 05-14-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174678)
Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, ténylegesen wap felületet kell használnod. Nem webfelületet. Ha webfelületet használsz, akkor kapcsold be a képek betöltését, és megjelenik a beírandó kép.

Mint mondottam, ez egy Vodafone-os telefon, Vodafone Live-val, amire semmiféle WEB-böngésző nincs telepítve. Ez tutira WAP-on kapcsolódik.

Minden be van kapcsolva (cookie-k, képek, animációk)...

Ati 05-14-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by WillChi (Post 174680)
Mint mondottam, ez egy Vodafone-os telefon, Vodafone Live-val, amire semmiféle WEB-böngésző nincs telepítve. Ez tutira WAP-on kapcsolódik.

Minden be van kapcsolva (cookie-k, képek, animációk)...

Akkor mondj nekem légyszi egy országsorszámot (akár privátban is), ahova most legutóbb beléptél wapról.

WillChi 05-14-2008 13:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174681)
Akkor mondj nekem légyszi egy országsorszámot (akár privátban is), ahova most legutóbb beléptél wapról.

Private Message ment.

Web-ről is egyidőben bent voltam, gépről. Most onnét kiléptem. Most csak WAP-ról vagyok bent, de ugyanaz...

Valamit biztosan csináltál, mert már jó. :) Köszönöm!

All times are GMT +1. The time now is 21:22.