Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Üzenetek értékelése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2949)

Valezius 05-04-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173067)
Tudom. Nekem is volt ma két olyan üzenet, amire adtam volna pozitív értékelést, annak ellenére, hogy nem szokásom nagyon értékelgetni.

Van kinézve másik modul, csak nem akarom, hogy KisPistike honlapjára hasonlítson a fórum, ahova minden érdekesnek igérkező dolgot felpakol Pisti, és utána semmit nem találni rajta. :)

Hú Ati annyit példálózol ezel a Kiss Pistkével, hogy már nagyon kíváncsi lennék rá :D:D:D

Ati 05-05-2008 12:50

Fent egy új modul, ami sokkal szolídabb az előzőnél. Itt csak pozitívan lehet értékelni. Ha valami nem tetszik, akkor azt ne értékeld. :)

Pepa 05-05-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173128)
Fent egy új modul, ami sokkal szolídabb az előzőnél. Itt csak pozitívan lehet értékelni. Ha valami nem tetszik, akkor azt ne értékeld. :)

Ez nagyon tutti:D:D:D:D:D:D

vityu 05-05-2008 13:04

Quote:

Ati, ez nagyon gyengus! Hát hogy fogjuk így az ilyen csofika-félék tudtára adni, hogy nem tetszik? Hát...ez olyan, mint a kommunizmus. Csak azt lehet jelezni, ha meg vagy vele elégedve...:eek: Mondjuk ott volt lehetőség a nemtetszést is kifejezni, csak az nem volt túl hasznos az egészségre...

Ati 05-05-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 173133)
Ati, ez nagyon gyengus! Hát hogy fogjuk így az ilyen csofika-félék tudtára adni, hogy nem tetszik? Hát...ez olyan, mint a kommunizmus. Csak azt lehet jelezni, ha meg vagy vele elégedve...:eek: Mondjuk ott volt lehetőség a nemtetszést is kifejezni, csak az nem volt túl hasznos az egészségre...

Sehogy. Szerintem így is a kelleténél sokkal több negativitással vagyunk körülvéve, semmi okát nem látom annak, hogy ezt tovább fokozzuk. Szükség esetén lehet nyitni egy sopánkodós topicot, ahol mindenki elmondhatja, hogy mennyire beteg, mennyire megfázott, felül lehet egymást licitálni, hogy de bezzeg nekem jobban fáj a lábam stb. Legfeljebb az is hamar a mellőzött témáim közé kerül. :)

Fefe013 05-05-2008 14:36

Quote:

Ez sztem is sokkal jobb, mint az előző!;)

Pepa 05-05-2008 14:46

The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:

A következő két tag (használó) köszönetet mond Atinak ezért a hasznos írásért:D:D:D:D LOL:D:D:D:D:D

Redback 05-05-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 173145)
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:

A következő két tag (használó) köszönetet mond Atinak ezért a hasznos írásért:D:D:D:D LOL:D:D:D:D:D

Ez hol van?

Fefe013 05-05-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 173147)
Ez hol van?

Az értékelt hsz-ek alatt...

Redback 05-05-2008 15:00

Jah tényleg.És akkor pepa hsz-e alatt miért nem az van?

All times are GMT +1. The time now is 04:12.