![]() |
Most szombat?
|
Én mennék szivesen, de nem nagyon jön most össze, se pénzem se időm:( de ha még lesz ilyen a nyáron, akkor nem usztok meg:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alternatíva: Magyarország - Baranya - Pécs - Tettye (nos,a Tettyén van 1 nagy piros és egy nagy kék csúszda, valamint egy kőből faragott elefánt, aminek a füle mögött SZINTÉN lehet lecsúszni... Ráadásul a csúszdák alól forrás bukkan elő, tehát a víz is stimmel, aki csobbanni akar, megteheti. Előre szólok, hogy a víz rohadt hideg, és ne ugorj fejest, mert csak 20-30 centi mély. :D:D
Liza, az invitálásodnak nehéz ellenállni, csak 1 baj van vele. Próbaidőn vagyok, és akkor nem igazán szoktak szabadságot osztogatni. :S De holnap megbeszéljük! ;):) |
Quote:
háááát :) |
Quote:
No de nem akarom szétoffolni a témát, az én tudatlanságom volt csak, hogy nem tudtam, hogy Mogyoródon már aquapark (strand :D) is van. :) Nekem Mogyoródról eddig csak a Hungaroring jutott eszembe. :) |
Gee ma megbeszéljük akkor...
Ati te is jöhetsz csúzdázni... Ha van rá igény lehet motorozni is!:D:D:D:D Szerzünk motor alakú gumiöveket és azzal csúzdázunk le:p |
Csak egy halk észrevétel: nem csúzda hanem csúszda :] Mivel nem csúzni a szótő hanem csúszni (nem csúzik hanem csúszik...).
|
All times are GMT +1. The time now is 15:10. |