Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tolivari (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2926)

Redback 08-24-2008 17:01

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 188068)
off:

nézz be a német elfemhez ;)

tényleg jót ütöttünk, de az most lényegtelen :D:D
NAh szóval tolival-varival ártani nevetséges ha elf vagy...

Killer 08-24-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 188069)
inkább ne tudjak ártani, minth szét verjenek, de ez még mindig csoport függő és környezetfüggő.. :)

ha félsz hogy szétvernek ne játsz tolival!!általában a toli és a vari elég sokat kap:D

Redback 08-24-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 188072)
ha félsz hogy szétvernek ne játsz tolival!!általában a toli és a vari elég sokat kap:D

No igen, de ha okosan csinálja, akkor nem kap :)

csabi 08-24-2008 17:26

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 188072)

:D nem félek, csak valahogy nem élvezem.. :D

Dus 08-24-2008 19:33

Szerintem elf, már csak azért is, mert ha jól eltalálod avariszámot (csoportfüggő), akkor a gömbök bejönnek, de az ártók nem...nameg átlopni sem nagyon tudnak, védelmet meg egyáltalán nem kell tartani, hiszen ha csak a gömb jön be és tolival sem tudnak infozni, nem nagyon fognap próbálkozni..ha meg látsz egy sereget, hogy jön, akkor ott a szövi...ha mf vagy, akkor meg tartassz mondjuk 10% barakknyi pacit, amivel elég jól keresztbe lehet menni...

Éplistát nem nagyon szeretnék adni, úgyis rossz lesz, de azért egy kísérlet:
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
a maradék 10% meg raktár, továbbá, ha elég sokszor vagy fenn, akkor mehet belőle bőven barakknak, vagy tenplomnak, esetleg kocsmának...

Ez esetben átlopni nem nagyon fognak, de ha egy kcisit félsz, megtoldod még 2-3% kocsmával...

De teljesen csoportfüggő...

Jah, és ütni is tudsz 10% pacival, teljesből :)

Batu 08-24-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188076)
Szerintem elf, már csak azért is, mert ha jól eltalálod avariszámot (csoportfüggő), akkor a gömbök bejönnek, de az ártók nem...nameg átlopni sem nagyon tudnak, védelmet meg egyáltalán nem kell tartani, hiszen ha csak a gömb jön be és tolival sem tudnak infozni, nem nagyon fognap próbálkozni..ha meg látsz egy sereget, hogy jön, akkor ott a szövi...ha mf vagy, akkor meg tartassz mondjuk 10% barakknyi pacit, amivel elég jól keresztbe lehet menni...

Éplistát nem nagyon szeretnék adni, úgyis rossz lesz, de azért egy kísérlet:
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
a maradék 10% meg raktár, továbbá, ha elég sokszor vagy fenn, akkor mehet belőle bőven barakknak, vagy tenplomnak, esetleg kocsmának...

Ez esetben átlopni nem nagyon fognak, de ha egy kcisit félsz, megtoldod még 2-3% kocsmával...

De teljesen csoportfüggő...

Jah, és ütni is tudsz 10% pacival, teljesből :)

Szerintem szöviben semmiképp nem elf tolis. Egy háborúban nagyon nem mindegy, hogy tud-e ártani vagy nem. Ha mást nem, fogyasztja az ellen varisának készülijét. Elf semmit nem ér, gyengíti a szövit, mert nem jelent veszélyt senkire.....

Dus 08-24-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 188081)
Szerintem szöviben semmiképp nem elf tolis. Egy háborúban nagyon nem mindegy, hogy tud-e ártani vagy nem. Ha mást nem, fogyasztja az ellen varisának készülijét. Elf semmit nem ér, gyengíti a szövit, mert nem jelent veszélyt senkire.....

Szerintem azért nem árt a szövinek, hisz tud tekizni valamelyest és a tolinak a készülijét is le tudja vinni...
És ha van melette 3 hadi, akkor semmi probléma :)

(tolit kilövi, ellen hadiját kicsit tekizgeti...)

Hameg kijön az ellen hadija, talán beférhet 10% barakkal, amikben paci van...

Batu 08-24-2008 20:50

Háborúban tekizgetni???
Tökmindegy, az elf nem harcra való toliként. Vagyont lehet vele gyüjtögetni, infót lehet vele szerezni. Varitoli és nem tud ártani ez ellennek? Az elf a békés játékra való, másra nem. Békés, fedezgetős szöviben elmegy;) Háborúban nulla. Egy gnóm vagy feles varitolihoz képest mindenképp.....

Redback 08-24-2008 21:18

Dus:Tudom, hogy Benji gyorsban játszik, ezért azt mondom a te taktikád nem jön be.Ha szöviben vagyok, és egy orit nem tud gömbölni a vari-hadink, a tolisunk nem tudja infózni, akkor kimegyek rá vagyok én is, és a másik hadis is.Ezt tudom magamról.Gyorsban pedig mégjobban ki fognak rá menni, mert azért ott szerintem a legtöbb játékos tapasztalt.

Annyit még hozzátennék, hogy az elffel lehet játszani hadit szöviben, igaz nem a legjobb de azért lehet vele jókat mókázni.

csabi 08-24-2008 21:26

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 188089)
Dus:Tudom, hogy Benji gyorsban játszik, ezért azt mondom a te taktikád nem jön be.Ha szöviben vagyok, és egy orit nem tud gömbölni a vari-hadink, a tolisunk nem tudja infózni, akkor kimegyek rá vagyok én is, és a másik hadis is.Ezt tudom magamról.Gyorsban pedig mégjobban ki fognak rá menni, mert azért ott szerintem a legtöbb játékos tapasztalt.

Annyit még hozzátennék, hogy az elffel lehet játszani hadit szöviben, igaz nem a legjobb de azért lehet vele jókat mókázni.

azt hiszem ezt pont nem gyorsban szeretné Benji. :)

eddig az ő listája volt a legszimpatikusabb... :)

All times are GMT +1. The time now is 23:44.