![]() |
Quote:
|
miért akkor jön elő a javaslat, amikor a témanyitó ilyen klánon pattan? kár :(
a javaslat már jóvalta régebben megtalálható monro által. nem az elf a hibás alapvetően, mert egyénibe lazán bevered orkkal, hanem a toronybónusz. a +30% védelem akkora védelmet ad az alapvetően védekezésre beállt klánnak, hogy nem lehet átütni őket. én nem értem, hogy a mostani klántámadásos rendszer miért védi ennyire a klánokat. egyéniben a toronybónuszt kompenzálja az alulrolütés meg a tábi, de klánban egyik sincsen. nem értem az összefüggést :( |
Quote:
de én azért most hoztam fel mert még eddig igazábol nem számoltam utána klánban mi a helyzet de most számolgattam és amit láttam majd L képedtem tőle.... |
Az elf előnyei A-ban csak azoknak zavaró, akik nem találnak más országokat akiken fel tudnának menni. Ha az elf előnyei akkorák akkor az orkoké is. Egy-egy elf klán örül ha tudja fogni a hatalmas ork seregeket!
|
Quote:
Azért szegény elfeket ne sajnáljuk már annyira. Régi téma ez már ahogy Grabi is írta. Védelemre jár a toronybónusz, támadásra nem jár semmi... |
Quote:
azért a szegény elfek röhögve fogják az ork seregeket.... |
Quote:
|
Szegény elfeknek nem csak az orkokkal van baja, hanem a többi másféle klánnal is, akiknek nem csak serege van.
|
Quote:
ha nagyon akar és seregetcserél visszatud jönni de tényleg határeset hogy egyáltalán befér e de probálkozni szabad és a harcoktol izgalmas a játék :)) |
Quote:
Menj bátran a többi Hadis Klánra.... :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |