Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az Elf klánok irreálisan erősek más klánokkal szemben! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2920)

Pepa 04-21-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170860)
nem akarom az elfeket egyéni csatánál legyengíteni de azt nem igazán nézem jószemmel h egy teljes elf klánt akik igazábol önfentartoak szinte lehetetlen beütni egy fullhadis klánnal

Ez a felvetés asszem minket hívatott támadni. Az 1\A nem mindenkinek szól arról, hogy 40 kör alatt 6-8 milliárdot feláldozva 1500 hekiről 8000 hekire menjünk fel. Annak akinek kevés az ideje, vagy nincs elég tapasztalata, vagy a klántársai más miatt nincsenek egész nap gép előtt nehéz feljutni a top30%-ba, vagy személyiségek miatt mégfeljebb. Ha mégis feljutott, akkor ezt a posztot igyekezik megvédeni és arra szólítja fel minden klántagját- akár vezér, akár nem-, hogy cselekedjenek így, mert egy hanyag tag miatt kláncsatát veszteni nagyon kellemetlen. Nem lehetetlen beverni az elf klánokat sem. Minket is próbáltak nem egyszer és ha az éjszakás (kösz Attila:)) nincs részen és nem tudja mi a teendő akkor bizony minket is bevernek. Nem tartom jogosnak a felvetést.

Grabi 04-21-2008 14:32

miért akkor jön elő a javaslat, amikor a témanyitó ilyen klánon pattan? kár :(

a javaslat már jóvalta régebben megtalálható monro által. nem az elf a hibás alapvetően, mert egyénibe lazán bevered orkkal, hanem a toronybónusz. a +30% védelem akkora védelmet ad az alapvetően védekezésre beállt klánnak, hogy nem lehet átütni őket.
én nem értem, hogy a mostani klántámadásos rendszer miért védi ennyire a klánokat. egyéniben a toronybónuszt kompenzálja az alulrolütés meg a tábi, de klánban egyik sincsen. nem értem az összefüggést :(

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-21-2008 14:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 170895)
miért akkor jön elő a javaslat, amikor a témanyitó ilyen klánon pattan? kár :(

a javaslat már jóvalta régebben megtalálható monro által. nem az elf a hibás alapvetően, mert egyénibe lazán bevered orkkal, hanem a toronybónusz. a +30% védelem akkora védelmet ad az alapvetően védekezésre beállt klánnak, hogy nem lehet átütni őket.
én nem értem, hogy a mostani klántámadásos rendszer miért védi ennyire a klánokat. egyéniben a toronybónuszt kompenzálja az alulrolütés meg a tábi, de klánban egyik sincsen. nem értem az összefüggést :(

azt nem tudtam h más is feldobta már a témát...

de én azért most hoztam fel mert még eddig igazábol nem számoltam utána klánban mi a helyzet de most számolgattam és amit láttam majd L képedtem tőle....

Liza itt is... 04-21-2008 15:23

Az elf előnyei A-ban csak azoknak zavaró, akik nem találnak más országokat akiken fel tudnának menni. Ha az elf előnyei akkorák akkor az orkoké is. Egy-egy elf klán örül ha tudja fogni a hatalmas ork seregeket!

Synkel 04-21-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 170902)
Az elf előnyei A-ban csak azoknak zavaró, akik nem találnak más országokat akiken fel tudnának menni. Ha az elf előnyei akkorák akkor az orkoké is. Egy-egy elf klán örül ha tudja fogni a hatalmas ork seregeket!

Azért szegény elfeket ne sajnáljuk már annyira. Régi téma ez már ahogy Grabi is írta. Védelemre jár a toronybónusz, támadásra nem jár semmi...

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-21-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 170902)

no azok a szegény elfek simán megfognak egy 75-81% barakkos orkot ugy hogy az elf még önelláto is szinte....

azért a szegény elfek röhögve fogják az ork seregeket....

Ati 04-21-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170904)
no azok a szegény elfek simán megfognak egy 75-81% barakkos orkot ugy hogy az elf még önelláto is szinte....

azért a szegény elfek röhögve fogják az ork seregeket....

ez a dolguk. ezért békés faj, nem pedig "mindenki szabad prédája, akit be lehet ütni, de visszatámadni nem tud" faj.

Liza itt is... 04-21-2008 15:48

Szegény elfeknek nem csak az orkokkal van baja, hanem a többi másféle klánnal is, akiknek nem csak serege van.

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-21-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170905)
ez a dolguk. ezért békés faj, nem pedig "mindenki szabad prédája, akit be lehet ütni, de visszatámadni nem tud" faj.

azért tulzás h nem tud visszatámadni:)
ha nagyon akar és seregetcserél visszatud jönni de tényleg határeset hogy egyáltalán befér e de probálkozni szabad és a harcoktol izgalmas a játék :))

webesc 04-21-2008 16:36

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170907)
azért tulzás h nem tud visszatámadni:)
ha nagyon akar és seregetcserél visszatud jönni de tényleg határeset hogy egyáltalán befér e de probálkozni szabad és a harcoktol izgalmas a játék :))

Ha a harcoktól izgalmas a játék akkor ne az Elfeket keresd. ;)
Menj bátran a többi Hadis Klánra....
:D

All times are GMT +1. The time now is 09:18.