Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A piac, mint épület szerepe a játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=291)

Artúr 03-07-2006 18:52

Az nagyon elvetemült gondolat, hogy ha van piacod akkor hosszabb ideig piacozhatsz? Mondjuk + 2-5 perc piaconként. :confused:

director 03-07-2006 18:55

Quote:

Originally Posted by Artúr
Az nagyon elvetemült gondolat, hogy ha van piacod akkor hosszabb ideig piacozhatsz? Mondjuk + 2-5 perc piaconként. :confused:

hm, ez így nem jó, mert sok piaccal nagyon durva lesz:)

de mondjuk az nem lenne hülyeség, hgoy a százalékos arány mértékével tovább piacozhatsz.. esetleg a kétszeresével.. vgy még az is kevés.. ja.. akkor az ötszörösével:)

Lepidus 03-07-2006 23:09

az az adós nem rossz ötlet,de jóval kissebb árréssel..mondjuk 5-10%..1 milliárnál már az is sok..:Spláne még többnél..

Lali 03-15-2006 19:27

esetleg a piacok számától függően a visszatérő árúkat nem , vagy nem teljesen rabolná el a rablóbanda

Lyra 04-09-2006 08:10

Árleszállítás

Esetleg azzal lehetne vonzóvá tenni a pijjacot, hogy ahány %-nyi piacod vagyon, annyival occsóbbért kapod meg a cuccot a piacon....
Vélemény??? :cool:

Senki 04-09-2006 08:24

Quote:

Originally Posted by Lyra
Esetleg azzal lehetne vonzóvá tenni a pijjacot, hogy ahány %-nyi piacod vagyon, annyival occsóbbért kapod meg a cuccot a piacon....
Vélemény??? :cool:

nézz mélyen magadba: örülnél hogy ha kitettél a piacon 5000ért fegyvert és valkinek annyi piaca volt hogy 4500 vette meg? nem lenne az jó... vagy esetleg felvásárolja valaki 50% piaccal a tekiket és mondjuk a tartalékod fele áron megvásárolódik, aztán hopp? .... ez nem jó ötlet, hidd el.

Lyra 04-09-2006 08:30

Őőőő nem egészen így gondoltam, hanem a különbságet a piaci épületek kompenzálnák. Magyarán akinek a cumúlyát megveszi a delikvens nem károsodik meg....:)

laziga 04-09-2006 09:29

Vann egy marha nagy ötletem ami lehet hogy marha nagy baromság is:)))
Na figyu mi van ha a piac nevéhez hüen piac marad tehát az a saját piacod ahol korlátozás nélkül tudsz eladni venni nem csak eladni és a rendes piac árra alat mondjuk 40%al és ahány százalék piacod van annyiszor 2%al jobb áron. tehát ha van 2%piacod akkor csak 38%al a piaci ár alat:) igy nincs akkora veszteséged ha nem vagy vip és már nem tudsz piacozni vagy ha vipp vagy kényelmesebb mert ha nem tudsz az oridba ép belépni akkor a ha már nincs piac belépöd akkor a helytartó ide lép be és itt mondjuk azonnal el kellne az árud:))) nyilván sokkal rosszabb áron de ezen lehet mérsékelni a minnél több piaccal
Vélemény?

Lyra 04-09-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by laziga
Na figyu mi van ha a piac nevéhez hüen piac marad tehát az a saját piacod ahol korlátozás nélkül tudsz eladni venni nem

Bingó, ez tilleg baromság sztem...

Steve 04-09-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by laziga

Vélemény?

Sztem a második eset...

All times are GMT +1. The time now is 18:51.