![]() |
Quote:
|
Quote:
Hiába derül ki az ártatlanságod, majd pár év múlva azt mondják: - Azt nem tudom lopta-e, vagy Tőle lopták, de hogy benne volt az tuti... Így mocskolnak be egy-két meggondolatlan mondattal másokat pillanatok alatt. |
Így van, a lényeg, hogy tisztázd magad, mint azt már említettem. Csak addig vagy sikeres, amíg feddhetetlen vagy!
|
Quote:
Elegem van ... :[[ |
Követeld az Ercsi önkormányzatot, hogy a polgármester és a jegyző, nyilvánosan kérjen tőled bocsánatot az esetért a városod főterén:D (persze akkor meg már azzal jönnének az emberek, hogy biztos milyen magas helyen vannak barátaid, és hogy ezt is így úsztad meg...:()
|
Quote:
|
Quote:
Bármit teszek, ebből jól már nem jövök ki. Eddigi (nagyképű szavak de igaz) feddhetetlen hírnevemnek lőttek :s :[[ Mért ver a sors az utóbbi fél évben? :[[ |
Quote:
|
Quote:
Mert nem a fővárosban élek, mert ez egy kisváros, mert itt mindenki ismer mindenkit, mert a levelem az iktatótól a jegyzőig kb 8 ember kezén futott át, mert az emberek pletykások, mert vannak akik alig várják hogy belémkössenek (mindenkinek vannak irigyei, és van akinek az hogy van egy lakásom egy autóm és egy cégem már szúrja a szemét) mert az emberek idióták, mert..., mert..., mert... Mert hosszú. Röviden: nem tudom, nem tőlem. |
19 évesen nagyon is sokminden az a lakás, kocsi, cég. Főleg egy kisvárosban. Ahol esetleg a többségnek ezek nem adatnak meg.
Ez sajnos ilyen. nekem is sok irigyem van, mert van X ingatlanom 23 évesen. A legtöbb pécsi 23 évesnek meg 1 saját ingatlanja sincs, vagy van 1 lakása, amire fizeti a részleteket. Nekem meg annál sokkal több van. És ezért utálnak. Főleg az idősebbek, amikor mondjuk az ember elmegy egy közgyűlésre, és mondjuk a házból egy másik lakó aki 40-50 éves, és csak 1 lakása van, már ellenségesen néz rám, pedig még hozzá se szóltam... Törődj bele. A nagy tömeg soha nem fog kedvelni téged, és azok közül a fele ártani akar neked. Sajnos ez a mentalitás burjánzott el. Erre nagyon jó pénda az, amikor van 2 tanyaszomszéd, az egyiknek van 1 tehene, a msáiknak nincs, és akinek nincs, az ahelyett, hogy segítene annak, akinek van, hogy esetleg legyen neki 2, és annak a 2-nek legyenek borjai, és a segítségért cserébe kérjen egy borjút, és onnantól kezdve neki is lesz.. és így tovább, tehát a lényeg, hogy gyarapodjanak mindketten, ahelyett megmérgezi a másik tehetnét, mondván, ha "nekem nincs, neki se legyen!".... Ezt nevelte a társadalomba az elmúlt 60 év. Úgyhogy te csak védd meg magad, ha kell a bíróságon is, és ne hagyd magad. |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |