![]() |
elég sok ilyen orival találkoztam már, elffel, és gnómmal jól játszható, amennyiben nem akar vki felmenni a top30-nál feljebb
természetesen egyedül is csak szövetség tagjaként szabad :) |
Én biztos ehhez sem értek, (:]]) de elfet sem vinnék hosszútávon védelem nélkül. Ha magamból indulok ki, még sose nyugodtam bele ha valakiről semmilyen infóm nem volt.
Nincs gömb? Nem baj, nézzük az éplistát. Nincs éplista sem? Annál jobb, mehet a full paci szövisegivel mészárra :]] Ha nem fér be a varisom? Sebaj. De ha a tolisom se fér be, akkor kizárt hogy ne üssük be lovakkal. A mészárnál meg már csak látom hogy mi hullott,az meg alapnak már elég is :]] És ha minden húr szakad,akkor gyúrjunk még egy kis lóra :]] Olyan ori nincs ahol erős varik és tolik mellett nem lehet bemenni, egyik szinten sem. Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
Mígha azt látják, hogy szövetség tagja vagy, és felmérni nem tudják a szövit, akkor jobb eséllyel távol maradnak. |
Quote:
notanyás elf. ha anarchban lenne már adnám is a sorszámot, de nem ott van... annyit segíthetek hogy 3.szint gyors csopi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én is, ha se a varisunk se a tolisunk nem férne be hozzá, és emellett megfogja a full hadisainkat is :]] Szerintem gyorsan elkezdenék gondolkodni azon, hogy nekünk való e ez a játék :]] |
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |